mam pytanie niedlugo (poczatek wakacji moze pozniej) bede kupowal amorka mam pytanie odnosnie pracu chcialbym cos co najlepiej pracuje i nadaje sie nie tylko do xc cos do fr z zajebista praca nie musi byc super wytrzymaly ... mysle nad dnm 120 s ,dj 3 ,blackiem , chcialbym cos kolo 110 -130 skoku
sherman ! dnm 120 usd jest tak twardy ze sie ledwo ugina dj3 praktycznie zero regulacji oprocz twardosci pomka black jeszcze ujdzie ale tez nie jakis super a sherman ma regulacje skoku 130/110 (2003) kompresji i powrotu i wyrwiesz go na allegro za 1400 bez problemu :]
taa ja shermana nigdy niw ioedzialem za 1500 za 1400 kup sobie drop offa 2 i bedzie wypas chodzi miodzio i jest wytrzymaly i ma durzo regulacji i blokade
dnm twardy ?? myslalem ze ladnie pracuje skoro to usd ale coz wiec dnm odpada sherman uzywka na allegro jest ale jak jezdzilem to wydawal sie twardszy niz dj III na blacku nie jezdzilem a drop off jakos mi nie podchodzi zbyt "bajerancki" z tymi czarnymi goleniami mozo ma za malo miejsca na opone :/ i jest jeszcze magura ale ma 100 skoku , a jakies rock shox'y ?? nadaja sie ?? mi wytrzymalosc nie jest max potrzebna bo jezdzilem ponad miesiac na gili aet i nawet jej nie uszkodzilem minimalnie wiec tomowi samo za siebie ...
Bierz DNM SO140A 150mm, 2 półki, poprostu piękny jak se wszystko kupie potrzebnego do bika to bede na niego zbierał. Btw czy to nie ty miałeś/masz BMX którego bardzo chciałeś mieć????
DNM USD120 juz niema a byly ok... nie walcie baji ze jest twardy bo jak sie kupowalo to mozna bylo sobie twardosc ustawic według własnych preferencji..
sherman i drop off sa ok ale ten 1 fajniejszy duzo