!marzocchi 888rc VS boxxer team!
!marzocchi 888rc VS boxxer team!
ktory z tych amorkow jest lepszy do FR ???? piszcie co o nich sadzicie. jak na nich jezdzicie to piszcie jak pracuja, czy sie psuja itp.
chce kupic vp-free tylko nie wiem ktory amor wybrac. do fr ktory z nich bedzie lepszy????
chce kupic vp-free tylko nie wiem ktory amor wybrac. do fr ktory z nich bedzie lepszy????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w tym przypadku to juz chyba tylko roznica bedzie polegala na tym jaki kolor bardziej ci sie podoba
nie napisales z ktorego roku ten boxxer, bo jak <2005 to bedzie mial "tylko" 178mm skoku :P
bedziesz mial tyle roznych odpowiedzi co ludzi sie wypowie, no chyba ze chciales sprawdzic ile % bedzie sie z toba zgadzac ;)
nie napisales z ktorego roku ten boxxer, bo jak <2005 to bedzie mial "tylko" 178mm skoku :P
bedziesz mial tyle roznych odpowiedzi co ludzi sie wypowie, no chyba ze chciales sprawdzic ile % bedzie sie z toba zgadzac ;)
888 do FR, BoXXer jest za lekki. Chociaz chwila... Kurfa wszyscy mowia FR a tu sie sporo kryje... Fr to moga byc gigantyczne dropy jak i ostre latanie ale z umiarem i z pedalowaniem pod gorke... Mimo wsztstko do szerokiego zakresu zabaw (ładne okreslenie nieprawdaz :P) lepszy 888 bo bedzie wytrzymalszy. Chyba ze miekko ladujesz i myslisz o bardziej technicznym skakaniu niz napierniczaniu z wiez kosciołów to wtedy BoXXer sie Ci odwdzieczy piekna praca i dlugimi latami rozkosznej sielanki w powietrzu :)
PS: Te nowe BoXXery 2005 maja dluzsze tuleje przez co podobno beda lepiej znosic wzloty i upadki, A 888 to 888 i tyle :P
PS: Te nowe BoXXery 2005 maja dluzsze tuleje przez co podobno beda lepiej znosic wzloty i upadki, A 888 to 888 i tyle :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
co do 888... dolne golenie niestety pękały w pierwszych wersjach...teraz to podobno poprawili. Koledze na lewej ladze dolnej na samym śroku (z tyłu,także nie mógł uderzyć np.kamieniem) zrobiła się mili dziurka przez którą żygał olejem...wysłał do Gregoria i wymienili mu na nowe golenie. Boxxer - piękna praca (brak zastrzeżeń)
www.frss.paprykarze.com <- Paprykarzowy street crew
Pedro 47 - a co ja twoim zdaniem napisalem ?
jak byk stoi ze modele z przed 2005r. maja po 178mm skoku, no chyba ze czytac nie umiesz najprostszych zdan logicznych.
swoja droga jak slyszalem ze ludzie z gimnazium na probnych testach kfalifikujacych do szkul srednich pisali ze koty i psy to gryzonie, to chyba niewiele jest juz zeczy ktore moga mnie zdziwic :P
jak byk stoi ze modele z przed 2005r. maja po 178mm skoku, no chyba ze czytac nie umiesz najprostszych zdan logicznych.
swoja droga jak slyszalem ze ludzie z gimnazium na probnych testach kfalifikujacych do szkul srednich pisali ze koty i psy to gryzonie, to chyba niewiele jest juz zeczy ktore moga mnie zdziwic :P
NIe powiem ci jak chodzi team na 2005 bo nie jezdzilem a ni 888rc.
Jezdzilem na teamie 180mm i chodzi calkiem fajnie. Obecnie jezdze 888r i jest dla mnie lepszy od boxxera. Pluynniejsza praca i fajne regulacje. Musz przyznac ze triple eight bardzo podwyzsza przod roweru i daltego do fr polecal bym kupno polek (ktore maja np. prawie wszyscy na nwd) ja neistety ich nie mam. Polecam 888- widzialem nawet promocje w niemczech za 700euro.
Jezdzilem na teamie 180mm i chodzi calkiem fajnie. Obecnie jezdze 888r i jest dla mnie lepszy od boxxera. Pluynniejsza praca i fajne regulacje. Musz przyznac ze triple eight bardzo podwyzsza przod roweru i daltego do fr polecal bym kupno polek (ktore maja np. prawie wszyscy na nwd) ja neistety ich nie mam. Polecam 888- widzialem nawet promocje w niemczech za 700euro.