cykanie juniora 04
cykanie juniora 04
słuchajcie niewiem czy to normalka czy coś jest nie tak :/
podczas pracy strasznie mi hałasuje "cyka" , powiedzcie mi czy mam iść z nim do serwisu czy co..??:/
podczas pracy strasznie mi hałasuje "cyka" , powiedzcie mi czy mam iść z nim do serwisu czy co..??:/
Mam to samo, ale mnie sie to nawet podoba, zmiana oleju moze pomoc, ale niekoniecznie, mnie zmienili na 10w i to samo, powiedzialbym ze gorsze juz sa pukania (pewnie sprezyn) na nierownoscia takich jak "tarka", ale to wszystko norma w juniorku:)
"He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man"
pierdole to wleje więcej oleju i zobacze co sie stanie, lepiej żeby miał za dużo niż żeby mi tu cykał i denerwował
a jeśli chodzi o olej to rzeczywiście na orginalnym oleju przy -8 chodzi miekko aż sie boje myśleć co bedzie w lecie:P chyba trzeba bedzie zmieniać olej na wiosne i na jesień innego wyjścia niema
a jeśli chodzi o olej to rzeczywiście na orginalnym oleju przy -8 chodzi miekko aż sie boje myśleć co bedzie w lecie:P chyba trzeba bedzie zmieniać olej na wiosne i na jesień innego wyjścia niema
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: