amortyzator do 2200(fr/street)
amortyzator do 2200(fr/street)
czesc tak jak w temacie mam 2200 i nie moge zabardzo wybrac amora , mialem kuppic rs pike ale nie podejdze do draga:/ . Prosze o jakies propozycjie!!!
z gory thx
pozdro all
z gory thx
pozdro all
co za problem - ja bym juniora wsadzil, jesli fr i shermana jumpera jak street ;] trudno polaczyc :| kiedys widzialem info o shermanie jumperze 110mm on bylby spoko.
co do korkow - a nie lepiej dac podkladki na dol rury sterowej? sloniu tak przy duro mial, mala podkladka i nie wadzily regulacje juz.
co do korkow - a nie lepiej dac podkladki na dol rury sterowej? sloniu tak przy duro mial, mala podkladka i nie wadzily regulacje juz.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
"tylko ja chcem sobie zakupi z gwara amora , tez myslalem o 66vf ale po miscie nie bardzo z 150 mm"
Hahahaha, Marzocchi z gwarancją to jak bez gwarancji.
Ja mam Drop-off'a i mi pęka korona i mi powiedzieli, żebyś się jebał, bo to nie jest wada amora, tylko uszkodzenie powstałe w wyniku wypadku!!!
Zdaje się, że z Manitou jest lepiej.
Ja bym na twoim miejscu wziął, albo Shermana z USA - tyle, że nie masz w Posce gwarancji albo Stance'a.
Hahahaha, Marzocchi z gwarancją to jak bez gwarancji.
Ja mam Drop-off'a i mi pęka korona i mi powiedzieli, żebyś się jebał, bo to nie jest wada amora, tylko uszkodzenie powstałe w wyniku wypadku!!!
Zdaje się, że z Manitou jest lepiej.
Ja bym na twoim miejscu wziął, albo Shermana z USA - tyle, że nie masz w Posce gwarancji albo Stance'a.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery