wkurzyłem się dzisiaj bo już 2 raz mi się zjebało tłumienie z moim mozo groove Q jest to chyba jedyna część nowa w moim rowerku resztę składałem z używanych części i rowerek ogólnie jest na razie w stanie dla początkującego :D ale myślałem że ten amor trochę wytrzyma bo nie katuje go tak dużo (chyba) jeżdże na lekkim (tak myśle) streecie (na ramce author agang) jestem ogólnie początkujący ale lubie się powyzywać na roweku biore schody o różnicy ok 1,5 - 1,8 M czyli raczej nie duże.
Dzisiaj skakałem z podobnych może troszkę mniejszych i kurde już nic nie mówie o tych loozach w amorku ale to tłumienie to mnie dobija macie na to jakieś rady oprócz zmieny amorka który zmienie dopiero w lato (miałem zmieniać koła i korbę bo mam strasznie kijowe ale będę musiał amor zmienić chyba będę miał ok 1000zł ) prosze o odp i o niebluzganie :D i z góry dzięki za pomoc
nie ale nie jestem jakimś kurde pro riderem który wali schody na 100m tylko kimś początkującym wiem że kalecze jeszcze też skoki itd ale kurde bez jaj to jest troszkę za bardzo kijowe... tylko znowu kolega mi pokazywał fotki jak kolo podobno na 5 m dropie z nim skakał i nic a ja nie wiem na jakiś felerny traiłem? :/
Kolo wyrzuc tego mozo to gówno, jesli niemasz zbyt wiele kaski to kup spbie chociaz by RST? Omega SL jakies 350zeta, ma 32mm golenie cala z magnezu i ma dobre nieglupie tlumienie(kardridz olejowy). spokojnie wytrzymuje 2m schody.
KUP BLACKA I NIE SLUCHAJ SIE TYCH KMIOTKÓW .ZADNYCH RST ANI DIRT JUMPERÓW TO WIEKSZY CHLAM OD TEGO CO MASZ.U KUMPLI Z GRAVITY NIC SIE Z BLACKAMI NIE DZIEJE SĄ GIT A DOBRZE TAM PRACUJĄ NA KAZURZE.JA TEZ MAM BLACKA HAMUJE GO NA TARCZY 203 MM I ZERO LUZÓW ANI TYM PODOBNYCH.I JESZCZE RAZ CI MUWIE ZADNYCH DIRT JUMPERÓW I RST .SZCZYT PERWERSJI DĄZYC DO KUPNA CZEGOS TAKIEGO