CZERWONY DRAGStAR
CZERWONY DRAGStAR
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
-
- Kontakt:
No ja też nie mam nic do dragów i jak bym "Niedaj Boże" połamał moją rame to bym sobie wział takiego Draga :P (nad kolorem to bym pmyślał) i SRAM na to że kumuś sie ta rama nie podoba :P
Po ile teraz w Czechach chodzą dragi (rama) i czy sie jeszcze opłaca sprowadzać w tej uni ??? Dzięki za info. pozdrawiam :)
Po ile teraz w Czechach chodzą dragi (rama) i czy sie jeszcze opłaca sprowadzać w tej uni ??? Dzięki za info. pozdrawiam :)
-
- Kontakt:
bulka nie ******* lat po prostu dnie prosze ze point to gorsza rama. jest - inna, to 50 zl tansza (akurat o te suuuper naklejki :P) nie znaczy ze gorsza. zeklbym ze pod pewnymi wzgeldami przewyzsza draga - poziome haki, ladniejszy wyglad, rury, no i geo (jak kto woli :P) w dragu natomiast design jest skopany (jak na muj gust) ale za to glowka wyglada hmm lepiej :P
kurde ale ILE MOZNA :P
jesli chodzi o caly rower to shit. za 1900 zl to juz lepiej uzbierac do acida gianta albo koy shred. albo wheeler buddy lepiej sie osprzetowo przentuje (opony felgi kiera mostek pedaly itp)
kurde ale ILE MOZNA :P
jesli chodzi o caly rower to shit. za 1900 zl to juz lepiej uzbierac do acida gianta albo koy shred. albo wheeler buddy lepiej sie osprzetowo przentuje (opony felgi kiera mostek pedaly itp)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt