Specialized P1

SiD
Kontakt:

Specialized P1

Post autor: SiD »

Co sadzicie o tym rowerku? Kosztuje troche (3300zl) ale moze warto? Niby singiel... ale warto czy nie? Jeszcze myslalem o Konie Stuff? Myslicie ze warto za taka cene taki rowerki? Czy moze lepiej kupic najtansza kone (Shred) i dokladac? Albo moze lepiej wszystko zlozyc samemu?

Chodzi o rower glownie na miasto (ale nie street).
SiD
Kontakt:

No i nic?
Jay
Kontakt:

Post autor: Jay »

ja sam pewnie bede P1 kupowal - mi sie naprawde podoba. Na pinkbike zalozylem temat i powiedziano mi ze to dobry wybor. Poza tym duzo osob uwarza ze specializedy serii p to najlepsze hardtaile, a byly przy nich wymieniane takie rzeczy ja nicolai, norco, 24 bicycles. A kone stuff wlasnie kupil moj kumpel ale nie mialem okazji obejrzec bo nie mgoe jeszcze zbytnio chodzic ale z tego co slyszalem to calkiem prawidlowo sie prezentuje, ja jednak wole p1 kupic za te 500 zl mniej potem dozbierac na nowego amora, felgi ( podobno sie kwadratowe robia:P ) a reszta jest zajebista, no chyba ze ktos woli zmienic na normalnego nie singla ( ja zreszta nigdy dluzej tak nie jezdzilem no ale potem sam zobacze )
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=241042
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

ja osobiście nie miałem styczności z P1 ale rozmawiałem z kolesiam który śmigał kiedys na P3, w trakcie swojej przygody z bikiem zdołał połamac kilka konkretnych fulli (niepamietam już jakich) a jak miał P3 to jedyne co jej zrobił to małe wgniecenie w ramie od gleby. Koleś waży duzo ponad 100 kg i mówi że to jest jedyna sztywna ramka której by zaufał.

Sam chciałem kupic ramke P3 ale fundusze nie pozwalaja na zmiane. Kiedyś był test P3 w Bike Action i kilku innych dualówek i jak najbardziej polecali ta zabawke a P1 to ta sama rama czyli sprzęcior bedzie wytrzymały :P
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
SiD
Kontakt:

Tylko, ze w Konie za kase w Ktorej w P1 dostaje singla (w sumie wole) dostaje przezutke p. i t. niezla korbe itd. I jest jeszcze tansza. A P1 jakis drogi jest. Owszem, rama rewelacyjna... ale droga... a ja chce jako drugi rower... i nie ebdzie mnie stac zbytnio na dodatkopwe inwestycje...

Sam nie wiem jeszcze... a jakie przelozenie ma ten singiel?
freeride21

Post autor: freeride21 »

jak dla mnie strasznie drogi ten p1 , za pół ceny bym nawet nie kupił

jak bym miał tyle cash to bym złożył zajebistego hardtaila z drop offem 130mm
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

P.1 sie nie opłaca płacisz tam chyba tylko za firme P.2 też się nie opłaca a za to Kona Stuff to dobry wybór :P albo Norco Sasquatch
The Power Is On Your Side !!!
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

jak dla mnie to najlepszy hardtail ten P sama ramka stoi cos 1800 to mysle ze sie oplaca kupic caly rower zlozony
ODPOWIEDZ