problem:/
problem:/
siema ludzie mozecie mnie wysmiac ale...
mam problem z ... pewna laska. otoz uczeszcza do mojej szkoly pewna panienka i bardzo mi sie ona podoba:) ale jest jeden problem kiedys dalem jej list (niemilosny) ale ona mi napisala ze nie jestem w jej typie... ale od pewnego czasu zauwazylem ze czesto na mnie zerka itp No ale jest problem... ja niemam odwagi zeby podejsc do laski i z nia pogadac bo jestem w cholere niesmialy, ale teraz sa walentynkiwiec mozna jakis liscik poslac albo cus. no wiec pytam sie was czy robic cos w tym kiedunku czy nie i jak tak to co?
mozecie mnie wysmiac mam to w dupie...
POMOZCIE zalamanemu czlowiekowi :(
mam problem z ... pewna laska. otoz uczeszcza do mojej szkoly pewna panienka i bardzo mi sie ona podoba:) ale jest jeden problem kiedys dalem jej list (niemilosny) ale ona mi napisala ze nie jestem w jej typie... ale od pewnego czasu zauwazylem ze czesto na mnie zerka itp No ale jest problem... ja niemam odwagi zeby podejsc do laski i z nia pogadac bo jestem w cholere niesmialy, ale teraz sa walentynkiwiec mozna jakis liscik poslac albo cus. no wiec pytam sie was czy robic cos w tym kiedunku czy nie i jak tak to co?
mozecie mnie wysmiac mam to w dupie...
POMOZCIE zalamanemu czlowiekowi :(
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Re: problem:/
nie przejmuj sie stary proponuje zebys wyslal jej list czy napewno nie masz szans skoro wydaje Ci sie ze zerka na ciebie ostatnio.. przynajmniej bedziesz wiedzial na czym stoisz .... pozdro i nie jedzcie chlopaka bo ma problem nie ma sie do kogo zwrocic kazdemu sie zdarza byc w takiej sytuacji
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
ha a ja dowiedzialem sie ze jutro do mnie do klasy nowa laska przychodzi, trza oblookac ;] podobno zaleglosci ma wiec wchodza korepetycje w rachube, hehe :P
pojdz, pogadaj o pogodzie, zamieni sie numerami telefonu, za dzien/dwa zapros ja gdzies po szkole, nie wiem.. rob jak uwazasz a jak zrobisz to uwazaj ;]
pojdz, pogadaj o pogodzie, zamieni sie numerami telefonu, za dzien/dwa zapros ja gdzies po szkole, nie wiem.. rob jak uwazasz a jak zrobisz to uwazaj ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
tu masz pare tekstow na start
http://www.podryw.elo.pl/texty.html
listu nie pisz, bo to by bylo bez sensu. zacznij z nia gadac normalnie a po jakims czasie... krotka pilka... nie masz nic do stracenia
powodzenia
http://www.podryw.elo.pl/texty.html
listu nie pisz, bo to by bylo bez sensu. zacznij z nia gadac normalnie a po jakims czasie... krotka pilka... nie masz nic do stracenia
powodzenia
-
- Kontakt:
[b]Dejv_d3[/b]ja jakos nie polubilem... zawsze trafialem na jakies niekumate a jak trafilem dobrze to okazalo sie ze to idiotka....
jak taki niesmialy jestes to skombinuj jej gg albo koma i jakies smski i wogule a potem sie z nia ustaw...
pamietaj ze ona chce tak samo ciebie poznac jak ty ja...chyba ze masz kszyvy ryj:P
jak taki niesmialy jestes to skombinuj jej gg albo koma i jakies smski i wogule a potem sie z nia ustaw...
pamietaj ze ona chce tak samo ciebie poznac jak ty ja...chyba ze masz kszyvy ryj:P
hueheuheue
[b]Pieniekziom[/b] to trzeba probowac... i szukac takich, ktore tak da rade...
czlowieku przelam sie... panny to nie jakies ksiezniczki, ktore nie wiadomo co... one tez chca miłosci, calowania, seksu... ehh ... :P
a ja gUpi jak sie zakocham to traktuje jak ksiezniczke :P ale to dobrze
nie wyjdzie za pierwszym razem... wyjdzie za drugim... kobiet jest wiecej na tym swiecie :P
Rafal wpadaj pojdziemy do kluu wyrwiemy cos i bedzie super :D ]:-> i nie bedziesz nie smialy juz :P
pozdrawiam
czlowieku przelam sie... panny to nie jakies ksiezniczki, ktore nie wiadomo co... one tez chca miłosci, calowania, seksu... ehh ... :P
a ja gUpi jak sie zakocham to traktuje jak ksiezniczke :P ale to dobrze
nie wyjdzie za pierwszym razem... wyjdzie za drugim... kobiet jest wiecej na tym swiecie :P
Rafal wpadaj pojdziemy do kluu wyrwiemy cos i bedzie super :D ]:-> i nie bedziesz nie smialy juz :P
pozdrawiam