Takie glupie pytanie nt. skokow

Domestos_WC
Kontakt:

Takie glupie pytanie nt. skokow

Post autor: Domestos_WC »

No wlasnie... zaczelo mnie ostatnio zastanawiac... wlasciwie dlaczego

skoki narciarskie nie sa uznawane za sport extremalny =D? Nie rozumiem... staje kolo na progu, (zalozmy ze mamucia) rozpedza sie do 150 km/h, leci 200 metrow w dal 4 metry nad ziemia, laduje przy ogromnej predkosci... i co? :D adrenalinka skacze, a przeciez o to chodzi w sportach extremalnych... czekam na odp =D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

moze dlatego ze malo sie ich zabija :P
Domestos_WC
Kontakt:

a MTBekow tez sie malo zabija ;) tak samo jak iXowcow =D nie wiem, moze ludzie po prostu sie PRZYZWYCZAILI do skokow? :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
KONA
Kontakt:

Post autor: KONA »

to forum o rowerach no ale to jest offtopic wg.mnie dlatego że małysz się niezabił dlatego w polsce ninazywa się( niewiem jak to nazwać)dirt jumping on the snow ;p
jebac nikoma
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

po prostu to jest nudne - patrz na mtb dodasz muzyke i fajny fila a ski jump - dodalbys muze to bys mial telenowele. skacza jakies pedaly w strojach z pianki maja anoreksje i do tege z ryja wygladaja jak gowno (nazwiskami nie bede strzelal) bez sens juz lepiej do sportow extremalnych dodac np. hulajnoge na sniegu bo przynajmniej jest zajebiscie trudne (kark + kolniez mialem) ski jumping jest nudny
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

bikerbo, gratulacje z powodu wypowiedzi godnej 10 latka albo "chłopka-roztropka" z przedmiescia :|
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

po prostu to jest nudne - patrz na mtb dodasz muzyke i fajny fila a ski jump - dodalbys muze to bys mial telenowele. skacza jakies pedaly w strojach z pianki maja anoreksje i do tege z ryja wygladaja jak gowno (nazwiskami nie bede strzelal) bez sens juz lepiej do sportow extremalnych dodac np. hulajnoge na sniegu bo przynajmniej jest zajebiscie trudne (kark + kolniez mialem) ski jumping jest nudny

O zesz twoja :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Moze dlatego, bo zwykly smiertelnik nie moze sobie poskakac na takich obiektach??? Tylko Osoby, ktore lataja od dziecka moga i wlasnie to ograniczenie powoduje brak tej "ekstremy"?
Domestos_WC
Kontakt:

bikerbo... tu napewno nie o to chodzi...
Mandark
Kontakt:

Post autor: Mandark »

po za tym nie wiem czy dla mtb dobrze by zrobil masowy sponsoring i ciagle oczekiwania, na sukces?
to duzy stres, mam wrazenia ze to by zniszczylo ten sport!
a do tego nie mam ochoty slyszec w tv:
-" w pierdziszewie rodzi sie nam nowy mistrz Dh, 6-scio letni janek ma juz integrala i kone jakastam DeLux, co prawda jego maksymalna predkosc nie przekroczyla jeszcze 5 km/h, ale to murowany heros polskiego dh!"
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

dlatego bo wszystko co ekstremalne ma swoj klimat, ma swoich wyznawcow co uwielbiaja byc "inni" niz wszyscy lubia szokowac. w skokach koles leci w pedalskim stroju o wadze wróbelka, a jak wygra to sie tylko krzywo usmiechnie, a w extremie to podbiega do sciany napierdala lbem, potem przeleci juakas szmate, a na koncu schla sie do nieprzytomnosci. skoki sa napewno ekstremalne tylko z definicji, ale naprawde to niemaja duzo z tym wspolnego.
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

lubie sie smiac z niektorych wypowiedzi :D
Mandark
Kontakt:

Post autor: Mandark »

co smiesznego jest w mojej wypowiedzi???!!!
Nale
Kontakt:

Post autor: Nale »

dla mnie to jest bardzo ekstremalny sport, tak samo jak bardzo ekstremalnie kretynskie sa niektore wypowiedzi w tym watku.
Elvis zyje
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

hymm wedlug mnei skoki narciarske sa nudneee i poprostu ja np nawet jak by to sie zaliczalo do sportow extermalnych to ja bym uwazal ze to jest normalne i nic w tym dziwnego sportem extremalnym takim naprawde jest np. jazda na nartach/desce po 8 tysiecznikach a nei jakies nudne skoki ...
wsumei to nawet wyjscie po bulki moze byc extremalne.... wsu ei moze cie cos przejechac mozesz byc ofiara napadu na piekarnie ....LOL no ludzi kurw skoki narciarskei to nei jest sport extremlny i tyle!!!!
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

[b]BikerBo[/b] hahah dobre :D i w 100 prawdziwe hahah
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

gil my man
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ja myśle że dlatego że ani tricków żadnychnie robią ;P bo jak, i wogóle są troche nudne....już xc troche ciekawsze jest ;P , ale może jak na zywo zobaczyć to nawet fajne jest....hmmmm....
http://dhcyc.pinkbike.com
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

nho sle te 200 metrów lotu robi swoje nie ^_^
ja tam skoków wogóle nie oglądam i mnie to nie kreci, mimo że to sport narodowy polaków
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
ODPOWIEDZ