Takie glupie pytanie nt. skokow
-
- Kontakt:
Takie glupie pytanie nt. skokow
No wlasnie... zaczelo mnie ostatnio zastanawiac... wlasciwie dlaczego
skoki narciarskie nie sa uznawane za sport extremalny =D? Nie rozumiem... staje kolo na progu, (zalozmy ze mamucia) rozpedza sie do 150 km/h, leci 200 metrow w dal 4 metry nad ziemia, laduje przy ogromnej predkosci... i co? :D adrenalinka skacze, a przeciez o to chodzi w sportach extremalnych... czekam na odp =D
skoki narciarskie nie sa uznawane za sport extremalny =D? Nie rozumiem... staje kolo na progu, (zalozmy ze mamucia) rozpedza sie do 150 km/h, leci 200 metrow w dal 4 metry nad ziemia, laduje przy ogromnej predkosci... i co? :D adrenalinka skacze, a przeciez o to chodzi w sportach extremalnych... czekam na odp =D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
po prostu to jest nudne - patrz na mtb dodasz muzyke i fajny fila a ski jump - dodalbys muze to bys mial telenowele. skacza jakies pedaly w strojach z pianki maja anoreksje i do tege z ryja wygladaja jak gowno (nazwiskami nie bede strzelal) bez sens juz lepiej do sportow extremalnych dodac np. hulajnoge na sniegu bo przynajmniej jest zajebiscie trudne (kark + kolniez mialem) ski jumping jest nudny
-
- Kontakt:
po prostu to jest nudne - patrz na mtb dodasz muzyke i fajny fila a ski jump - dodalbys muze to bys mial telenowele. skacza jakies pedaly w strojach z pianki maja anoreksje i do tege z ryja wygladaja jak gowno (nazwiskami nie bede strzelal) bez sens juz lepiej do sportow extremalnych dodac np. hulajnoge na sniegu bo przynajmniej jest zajebiscie trudne (kark + kolniez mialem) ski jumping jest nudny
O zesz twoja :D
O zesz twoja :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
po za tym nie wiem czy dla mtb dobrze by zrobil masowy sponsoring i ciagle oczekiwania, na sukces?
to duzy stres, mam wrazenia ze to by zniszczylo ten sport!
a do tego nie mam ochoty slyszec w tv:
-" w pierdziszewie rodzi sie nam nowy mistrz Dh, 6-scio letni janek ma juz integrala i kone jakastam DeLux, co prawda jego maksymalna predkosc nie przekroczyla jeszcze 5 km/h, ale to murowany heros polskiego dh!"
to duzy stres, mam wrazenia ze to by zniszczylo ten sport!
a do tego nie mam ochoty slyszec w tv:
-" w pierdziszewie rodzi sie nam nowy mistrz Dh, 6-scio letni janek ma juz integrala i kone jakastam DeLux, co prawda jego maksymalna predkosc nie przekroczyla jeszcze 5 km/h, ale to murowany heros polskiego dh!"
dlatego bo wszystko co ekstremalne ma swoj klimat, ma swoich wyznawcow co uwielbiaja byc "inni" niz wszyscy lubia szokowac. w skokach koles leci w pedalskim stroju o wadze wróbelka, a jak wygra to sie tylko krzywo usmiechnie, a w extremie to podbiega do sciany napierdala lbem, potem przeleci juakas szmate, a na koncu schla sie do nieprzytomnosci. skoki sa napewno ekstremalne tylko z definicji, ale naprawde to niemaja duzo z tym wspolnego.
hymm wedlug mnei skoki narciarske sa nudneee i poprostu ja np nawet jak by to sie zaliczalo do sportow extermalnych to ja bym uwazal ze to jest normalne i nic w tym dziwnego sportem extremalnym takim naprawde jest np. jazda na nartach/desce po 8 tysiecznikach a nei jakies nudne skoki ...
wsumei to nawet wyjscie po bulki moze byc extremalne.... wsu ei moze cie cos przejechac mozesz byc ofiara napadu na piekarnie ....LOL no ludzi kurw skoki narciarskei to nei jest sport extremlny i tyle!!!!
wsumei to nawet wyjscie po bulki moze byc extremalne.... wsu ei moze cie cos przejechac mozesz byc ofiara napadu na piekarnie ....LOL no ludzi kurw skoki narciarskei to nei jest sport extremlny i tyle!!!!