ODCZEPIC SIE OD HOPEK!!

quake
moderator
Kontakt:

ODCZEPIC SIE OD HOPEK!!

Post autor: quake »

wlasnie sie dowiedzialem ze urzad mojego jakze cudownego miasta wydal zarzadzenie o rozpierdoleniu naszych hopek bo jakis tam *** napisal skarge ze to zagraza zyciu...
CO ZROBIC-MAMY CZAS DO KONCA TEGO TYGODNIA NA REAKCJE...
ma ktos jakis sposob??
nie wiem, odwolanie, cos w tym stylu??
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

moze bede troche pierdolil ale ja bym sie zgadal z jakims prawnikiem zeby znalazl jakies prawne kruczki co do tego.i postawil sprawe tak:burzycie nasze hopki ok ale zbudujcie nam jakies legalne...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No to zonk u nas było troche hop i przyjechał miły pan z buldorzerem i nam (moim kumplom bo ja niech nie skakałem) rozjebał wszystko. :-\
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Ale nie chodzi o Dorotkę?
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

jak byście znaleźli sporo ludzi to można było by petycje jakąś napisać że wy i wasi rodzice doskonale wiecie czym to moze grozić .... i odpierdolcie się od tych hopek :P
The Power Is On Your Side !!!
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Albo miny porozsadzac w drodze do hopek co by naszym hultajom na buzldozerach sie troche wybuchlo..
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

jeżeli to nie pasi komuś
"wysokiemu" to i tak gówno zrobicie, a za 5 miesięcy tam będzie osiedle budowane przez firmę jakiegoś znanego gnoja.
Jeżeli to jakiś burak, działajcie, tylko postarajcie się jakoś dowiedzieć komu nie pasi żeby wiedzieć czy warto...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
piotrex
Kontakt:

Forest => rzeczy nie żeczy ;)
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

u mnie w mieście tzn. obok miasta w lesie mielismy trzy hopy dirtowe, mały tor z bandami i hopsami oraz northshore ...pewnego dnia przyjechał leśniczy ze spychaczem i wszystko zrównali z ziemią. tak jest wszędzie w tej pierdolonej polsce.
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

a moze napiszcie petycje zeby wam tego nie rozpierdalali a wy wzamian ogrodzicie teren (chocby tasma ta czerwono biala) i zapodacie znaki ostrzegawcze - koszt niewielki, a kto wie moze sie uda, napiszcie tam tez ze nie macie co robic i milo by bylo gdyby powstala jakas legalna traska, to moze sie wystrachaja kosztow i zostawia was w spokoju :D
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

chlopaki nie pozwolcie rozwalac hopek!!!! wg mnie najlepszym sposobem jest nakrecenie kogos z mediów. Idzcie osobiscie do redakcji gazety lokalnej i niech ktos sie tym zajmie. Idzcie smialo, gazety tylko czekaja na takie przeboje z urzędasami i życ im nie dadzą!!!! Mówicie ze rozwaljaą wam jedyne miejsce gdzie mozecie spedzac czas i co dla Was znaczy rower i jazda na nim.

Jesli znajdziecie osobę która poczuje temat to jestescie na wygranej pozycji, urzędasy boją sie prasy jak ognia. A tym bardziej ze probują Wam zabrac, to nad czym pracowaliscie dlugo i pozawala wam pozytywnie spedzac czas.
Gazety interesują sie bardzo takimi sprawami jak urzadnicy probuja odbierac cos ludziom, wiec nie czekajcie, niech ktos sie tym zajmie.

pozdro/powodzenia
sikun jestes...
Czopek
Kontakt:

Post autor: Czopek »

nie rozumiem ludzi w naszym kraju - tzn 'tych wyskoko postawionych'. na zachodzie (np. kanada) to wszelkie pomysly w stylu hopek czy northshoreow spotykaja sie z zadowoleniem wladz...jeszcze do tego kase dokladaja zeby dzieciaki i starsi mieli gdzie spedzic czas. a u nas to wszystko w druga strone wszystko idzie....ten kraj sie nie rozwija czyli sie cofa w rozwoju...nie zdziwi mnie fakt jak za pare lat bedziemy na poziomie afryki :-/
--== United Merida Freeriders ==--
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

wlasnie przeczytalem inny tekst, o smierci Rowerzysty w Szczecinie. Oby to się nie stało argumentem w rękach urzędasów......
sikun jestes...
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Czopek - i tak rodza sie dresy... ludzie nie maja co robic, to siedza pod blokiem i sie zuluja.... a potem lament, "skad ta mlodziez taka niezorganizowana, nie ma zajecia zadnego" :/ gdyby to nie bylo przykre, tobym sie rozesmial... my zrobilismy z kumplem hope (mala, bo mala, ale jest) i tak: na samym srodeczku, idealnie jest psie gowno, jacys debile jezdza tam maluchem i ryja ziemie, tak ze gdyby ktos skoczyl, toby wpadl w koleine (a tam nie ma drogi, nawet sa betonowe slupki, zeby samochdem nie jezdzic, to jakies pedaly jezdza:/) i ogolnie ktos jebnal na srodek hopy zwalony konar... no comments, quake, wspolczucia...
Pro rider^^
piotrex
Kontakt:

To na pewno bedzie ich argument...ale jak to troche przerobicie i bylo bardziej bezpieczne,ogrodzicie to moze Wam sie uda..POWODZENIA!!!!
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

frirajder:
chodzi o milowice w sosnowcu

jutro albo w czwartek sie umowimy na spotkanie z prezydentem miasta i moze cos sie zalatwi...
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

niewiem co mam pisać... wiecie ,jak się czegoś upierdolą to koniec będą szukać dzury w całym.pytanie moje to czy chopy są legalne?jak nie to LIPA .trzeba będzie rozebrać...
walić podpisy
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

jakie kur.wiszony żyją w polsce!!!!!!!!!!!! żenada poroz.pierdalać wszystko najlepiej!!!!!!!!!!!!!!!! nerwicy w polsce sie mozna nabawić
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

bo jak coś nie ma projektu to nie morzna zalegalizować a jak coś jest nielegalizowane to niema prawa istnieć (bo morze być NIEBEZPIECZNE i ktoś se morze naty zrobić krzywde)******** co????? ale to prawda...ktoś się wykosztował i zakupił chuśtawki na plac zabaw wszysko było ok do czasu kiedy jakiś bacho nie rozjebał se łepetyny...przyszła komisja i ztwierdziła że bujawki nie mają atestu i trza było rozebrać.potem postawiono te LEGALNE ATESTOWANE, a bachory dalej łby se rozwalają i mało tego, łamią se na łańcuchach palce!!!bo ogniwa są zadurze, wiecie...no ale są legalne i mogą stać dalej.POJEBANEco???????????????????????????????????????no, ale nasz kraj jest normalny???
walić podpisy
ODPOWIEDZ