Hej. Chciałem wam się pochwalić że zaprojektowałem super tani i fajny amor. Szkoda mi było 20zł na klucz do rozkręcenia więc:
- wykręciłem korki z zawartością
- wlałem po 10ml oleju do każdej goleni
OŻESZ TY matias ameryke odkryłes ja swojego xc 60 zalałem już 1,5 miecha temu. mam gumki na goleniach i ściśniete na dole tymi zipami (tak chyba to sie nazywa) takie białe paski ze sie je zaciąga na czymś. wyszystkie dziury pozakręcałem i jest zajebiscie. Aha i jeszcze z jednej golenie wyziągnełem 3/4 elastomera. A teraz najlepsze. kiedy to robiłem była niedziela i nie miałem jak kupić oleju do amorów - więc.. ... zalałem go od olejem od automatycznej szkrzyni biegów :D:D<LOL>. I powiem ze chodzi zajebiscie . troszeczke cieknie ale tak minimalnie. ten amor jest wprost to zalania :D
[b]Itemsokol[/b] ziomal ty to podszedłeś profesjonalnie do sprawy:D Ja wlałem tam mixolu (olej do skuterów) i mam tylko nadzieje że nie bedzie mi tryskało na ryj:) ogólnie amor przeznaczony na szybką śmierć bo pracuje jak zupa z kupą.
jestes the best , nie slyszales przypadkiem o uszczelkach montowanych w amortyzatorach z otwarta kapiela olejowa??moge cie oswiecic ze po to sa zeby olej nie wylewal sie , nawet nie trzeba sie znac zeby domyslec sie ze to bedzie lało . gratulacje
hehehehhe......teraz to jestem cwaniak:) zapiłem obie śruby o dołu jakimś elastycznym klejem:)D:) Na to byście nie wpadli nie:):):) Teraz nie może sikać olejem, chyba że będzie za duzo to górą. Aha, klej jest konsystencji silikony więc bez problemu mozna go zerwać w razie czego. OGŁOSZENIE!! ZA 30ZL ROBIĘ OTWARTĄ KĄPIEL OLEJOWĄ, WSZYSTKIE MARKI I TYPY!!!!!