My sie zimy nie boimy!
Proponowana jest ustawka w sobote najblizsza. Rzecz jasna pod kolumna zygmunta, ok 11.30.
W planach jest slizganie sie na agrykoli, ewentualnie jakis "urban", reszta do ustalenia w trakcie.
Zapraszam ;)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
widze kurde że nieziemska frekfencja :P
hehe może też z buta wpadne sie przywitać bo rower jeszcze niejezdny
co cszyvy ?? a te sprawy to pivo?? ok ciii... ale masz racje po pijaku raczej w wawie sie niejeździ ,to nie to co w falenicy :P
od razu ostrzegam ze nie bedzie czekania i pier.dolenia wiec piechota moze byc w niedogodnej sytuacji :]
no ludzie... kto jest na tyle twardy by odwazyc sie na sobotni wypad?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ej no ja nie alkoholik :] bez takich kurde ;D ja juz na rowerze nie pije... pare osob wie dlaczego :P tak czy inaczej te sprawy to nie tylko piwo :] a wiec od ewentualnego zobaczenia, topic up ^^
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja też może wpadne zapowiada się ładna pogoda chłopakowie i warto ruszyć du[py tak swoją drogą dawno się z wieloma nie widziałe a fajnie tak w kupie posimigać licze na większą frekfencje niż 2 osobniki żywe , no chłopaki z jajami ruszcie dupy ja codzinie o 3 nad rane na bika wychodze teraz a wy w sobutke o 12 pękacie że pogoda zła no chyba nie z cukru jesteście a może ? cholera was tam wie w kązdym bąci razie trzeba coś zadziałać no !!!!!!!!!:D
ps: vasyl odezwij się z moim filmem miło by było !?
ja juz wiem napewno ze jestem w pracy gdzies do 13, puzniej lece na mokotow po bika i dobije do Was gdzies po drodze
wujek = podrzuce Ci jak bede mial czasu troche moze w niedziele.
UP>>
u mnie mala zmiana planow, jak bedzie brzydka pogoda to jade na jutrzenke od razu sie z synosławem zobaczyc :] a na jakiegos frirajda czy urbana moge sie pobujac w poniedzialem, ale to osobna rozmowa :P
topic up
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt