KORBA
KORBA
witam mam mały problem niemoge sciągną korby co mam zrobic z jednej strony tam gdzie niema zebatki sciągnołem a z drugiej,no coż wie ktos jak to zrobic i jak wykrecic miske bo tam gdzie jest blat to spoko reka odkreciłem a po nastepnej stronie niestety nie
PS.mam napinacz i te 3 ramiona napinacza są miedzy miska a ramą co zrobic nieche nic zepsuc.
PS2.korba jest na wielofpust (truvativ hussefelt isis drive)
pomózcie bo to pilne jest bo che sobie jutro polatac a tu klops
LICZE NA WAS!!
PS.mam napinacz i te 3 ramiona napinacza są miedzy miska a ramą co zrobic nieche nic zepsuc.
PS2.korba jest na wielofpust (truvativ hussefelt isis drive)
pomózcie bo to pilne jest bo che sobie jutro polatac a tu klops
LICZE NA WAS!!
jebac nikoma
Takie cos czym sie korby ściaga. Jak tego nie masz to możesz na własną odpowiedzialnośc przypieprzyć młotkiem albo pojeździć z odkreconą i poczekać aż sama odpadnie. Co do suportu to najlepiej jakbyś miał do niego klucz. Bez klucza możesz też na własna odpowiedzialność tłuc młotkiem w jakieś dłuto czy śrubokręt. Ja bym skombinował klucz albo poszedł do serwisu i załatwił sprawe za piątaka.
za darmo to moze nie ale za 5zl;)
ja tam nie wiem, ale ostatnio za zdjecie napinacza musialem zaplacic 20 zl :o
a przy tym naczekalem sie ponad 2h bo gosc cos zjebal i po skreceniu korb prawie w ogole sie nie krecily. tak mnie wqrwili ze .... szkoda slow. no ale dali podkladki pod suport i takie na oske zeby korby nie wchodzily za daleko za to.
ale to i tak zdzierstwo :/
ja tam nie wiem, ale ostatnio za zdjecie napinacza musialem zaplacic 20 zl :o
a przy tym naczekalem sie ponad 2h bo gosc cos zjebal i po skreceniu korb prawie w ogole sie nie krecily. tak mnie wqrwili ze .... szkoda slow. no ale dali podkladki pod suport i takie na oske zeby korby nie wchodzily za daleko za to.
ale to i tak zdzierstwo :/
sikun jestes...