Wiatm. Mam pytanie do was czy znacie jakieś sklepy najlepiej internetowe lub inne miejsca gdzie mogę dostać ubrania do codziennego noszenia firm które mają związek z rowerem takich jak np: Santa Cruz , SPY , Troy Lee , SHIFT , SMITH i inne?? Mam na myśli koszulki , bluzy czapeczki itp. Chciałbym zakupic sobie parę takich ubrań w których mogę chodzic do szkoły. Wiem że takie coś istnieje bo w stanach są takie ubrania ale mam na mysli polskie sklepy lub kogoś kto może mi takie ciuchy załatwić. Z góry dziękuje i pozdrawiam!!!!!!!
luz chlopaki, przeciez kolega sie tylko pyta , po co te nerwy? ja nie zabardzo wiem, poszukaj na stronach dystrybutorow firm rowerowych, np www.fox.pl (chyba) itd... pozdr
widzisz Janik!!! ziomek nowy potrafi jakoś normalnie odpowiedzieć dzięki stary i zapodawajcie jeszcze. może jakieś sklepy znacie co sprzedaja takie ubrania???
W warszawie masz sklepy Trick (Blue City, Arkadia) , gdzie jest fox(choc malo), a ponadto w Arkadii jest tez burton gdzie jest No Fear. na stronie www.gofox.pl masz wiecej adresow sklepow z foxem, ale nie ma jednego sklepu gdzie jest duzy wybor i mozna przebierac, niestety...
dobra...masz kilka firm: Shift, Fox, Dainese, Author [a-gang series] Azonic, fajne ciuchy tez są na www.motodiably.v.pl kolega robi [ps. mam krótkie spodenki i są zaje...fajnie wygodne, mocne [na rower i na codzień w cieplejsze dni...no i ceny ma super] pozdro!
www.frss.paprykarze.com <- Paprykarzowy street crew