mam dj 3 2005 rok 100mm sa jakies zestwy dzieki ktorym mozna zwiekszyc skok do 130
a ijescze 2 sprawa słychac w nim takie dziwne tykanie przy 1/4 ugiecia
a najlepiej to sie pochwal czy zmienila sie jego budowa (srodek) wzgledem 2004 :) bo jezeli nie to poszukaj w archiwum topicu w ktorym jest wszystko ladnie wyjasnione, nazwa topicu "jeszcze raz zmiana skoku - DJ" czy cos takiego... powodzenia!
do zwiekszania skoku w dj3 05 na 130mm jest jakis zestaw. zerknij na strone marzocchi.com tam sa tabele amorkow i mozliwosci zmiany skokow.
moj dj3 05 ma lada dzien przyjsc poczta :D
btw. w 66 mozna zwiekszyc skok do 170 -> ciekawe jak to sie sprawdza.
powiem na podstawie mojego dj3 05
wiec tak, tykanie jest, ale dopiero przy szybkiej pracy amorka, czyli wciskasz na hama kilka razy z rzedu
otworow w koronie nie ma
jest nadwyraz mieki i spokojnie z lap mozna go wcisnac na 6cm
aby pozbyc sie tykania wystarczy dolac oleju. prawie wszystkie dje maja go troche przy malo i stad te tykanie
ja sie jeszcze nie bawiłemz olejem
ale wydaje mi sie ze błotnik mozna załozyc
dzieki za informacje
powodzenia tym ktorzy na niego czekaja, ja jak go dostałem to od przyjscia przesyłki po 20 minutach juz smigałem
"wookie" po prostu chcialem sensownej odp a nie "to było"
pzdr
a moze po prostu musi sie "rozruszac" teraz zauwazylem ze te pykanie milknie z czasem
nie wiem, przypuszczam ze musi troche popracowac, moj niestety nie mial jeszcze okazji
pracuje bardzo ladnie, nie just mulowaty. na pewno lepiej niz 04 :D (moje subiektywne zdanie )