Co sie dzieje???
Co sie dzieje???
nagle wszystkie filmy w kompie zaczely mi chodzic w kolorach zielono niebieskich,nic tam nie widac np w winampie,a w best playerze chodza z kolorami ale ze slaba jakościa,e co to jest????????????????????
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.programosy.pl ja mam kodecki K-Lite i BSplayer (oba programy znajedziesz na tej stronie). I jak do tąd wszystkie filmy mi odpala.
-
- moderator
- Kontakt:
:/ Mi kiedys sie wszystko scinało zainstalowałem kodeki ale i tak dobrze chodzi tylko format MPEG i MPG ...:/
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
doooobra, bede mily i dam Ci zlota rade. W punktach, zeby mozna bylo zrozumiec:
1) wypieprzasz wszystkie (tak, WSZYSTKIE) stare kodeki. Te nowe w sumie tez.
2) sciagasz AC3 Filter i FDDShow. Ewentualnie mozesz sie pokusic o jakiegos divxa, ale to juz Twoj wybor (ja polecam 3.12 - stary, ale nigdy nie mialem problemow).
3) instalujesz w dowolnej kolejnosci, po czym resetujesz komputer.
4) cieszysz sie faktem, ze 95% filmow Ci chodzi ladnie.
Ja tak robie i jestem zadowolony. Jedynie kilka razy mialem przypadek ze mi jakis film nie poszedl, ale wtedy albo sobie radzilem odtwarzajac w Videolan (kazdy film pojdzie) albo olewalem to, kasowalem i sciagalem inna wersje, ktora poszla bez problemow. Jest tyle mozliwosci kompresji filmu, ze gdyby chcialo sie miec mozliwosc odtwarzania wszystkich to dysk bylby tak zasrany kodekami (ktore sie czesto ze soba gryza) ze 5 minut po odpaleniu kompa mialbys tysiac bledow...
Na tym koncze moj nieco przydlugi wywod i zycze milego ogladania :)
1) wypieprzasz wszystkie (tak, WSZYSTKIE) stare kodeki. Te nowe w sumie tez.
2) sciagasz AC3 Filter i FDDShow. Ewentualnie mozesz sie pokusic o jakiegos divxa, ale to juz Twoj wybor (ja polecam 3.12 - stary, ale nigdy nie mialem problemow).
3) instalujesz w dowolnej kolejnosci, po czym resetujesz komputer.
4) cieszysz sie faktem, ze 95% filmow Ci chodzi ladnie.
Ja tak robie i jestem zadowolony. Jedynie kilka razy mialem przypadek ze mi jakis film nie poszedl, ale wtedy albo sobie radzilem odtwarzajac w Videolan (kazdy film pojdzie) albo olewalem to, kasowalem i sciagalem inna wersje, ktora poszla bez problemow. Jest tyle mozliwosci kompresji filmu, ze gdyby chcialo sie miec mozliwosc odtwarzania wszystkich to dysk bylby tak zasrany kodekami (ktore sie czesto ze soba gryza) ze 5 minut po odpaleniu kompa mialbys tysiac bledow...
Na tym koncze moj nieco przydlugi wywod i zycze milego ogladania :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.