Gripy skrecane
Gripy skrecane
Witam.
Mam do Was pytanko. Nie wiecie moze jekie sa na rynku gripy przykrecane do kieratu ale nie odi i lizardy. Kiedys wyczailem gdzie takie czerwone (hehe coz za szczegolowosc opisu:-) ) gripy za okolo 60 zeta. Wszedlem na stronke sklepu chyba z tej reklamy na stronie glownej dh-zone. Niestety nie pamietam i nie moge sprawdzic bo juz mi sie historia skasowala:-( Myslalem ze to na stronie amigo bikes i gripy sa firmy shaman racing ale nie. Widzial ktos z Was moze cos podobnego? Sorry za glupi topic ale to dla mnie wazne bo byly nawet fajne. Z gory dzieki
Mam do Was pytanko. Nie wiecie moze jekie sa na rynku gripy przykrecane do kieratu ale nie odi i lizardy. Kiedys wyczailem gdzie takie czerwone (hehe coz za szczegolowosc opisu:-) ) gripy za okolo 60 zeta. Wszedlem na stronke sklepu chyba z tej reklamy na stronie glownej dh-zone. Niestety nie pamietam i nie moge sprawdzic bo juz mi sie historia skasowala:-( Myslalem ze to na stronie amigo bikes i gripy sa firmy shaman racing ale nie. Widzial ktos z Was moze cos podobnego? Sorry za glupi topic ale to dla mnie wazne bo byly nawet fajne. Z gory dzieki
-
- Kontakt:
authory sa fajne ale dla mnei za grube..meczy mi sie reka na nich..sa da bomby ( w mkbiku) i jakies ich podrobki project-x :) da bomby za ok 40 .bardzo fajnie mi sie an nich jezdziło - miekka guma i szybko si wytarły ale baaardzo wygodne.pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
[quote="ciamek"]A ja powiem ze warto sie wykosztowac na ODI, jak raz sprobujesz to juz nie wrocisz do innych... Fajna miekka guma, dlon wprost klei sie do gripa, super sie trzymaja. Moim zdaniem warte tej kasy. Kupujesz i zapominasz o gripach.
ciamek[/quote]
120 zeta.... dzizus krasjt. Ja chyba zostane przy tych zwykłych ew spróbuje autora za 3 dychy bo 120 to jest tyle ze mi na wache w góry starczy i nawet kawałek z powrotem :)
ciamek[/quote]
120 zeta.... dzizus krasjt. Ja chyba zostane przy tych zwykłych ew spróbuje autora za 3 dychy bo 120 to jest tyle ze mi na wache w góry starczy i nawet kawałek z powrotem :)
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
No ja rozumiem ze jak ktos ma dualowke za 3 tysiace to cena Odi to przegiecie, ale jesli jest to rower za ok 8-10 tys to chyba mozna sobie na taka ekstrawagancje pozwolic? Tak samo z oponami? Nie uwazasz ze cena prawie 200 pln za sztuke Michelinow to przegiecie? Owszem, ale jesli masz dobry rower to przynajmniej teoretycznie powinno starczyc na dobre drogie opony.
ciamek
ciamek
-
- Kontakt:
A co myslicie o gripach Da bomba (skrecane) Holy shit czy jakos tak
Aha i wczoraj widzialem gripy (choc kolo w sklepie wmawial mi ze na to trzeba mowic chwyty :-) A wiec gripy BBB za 32 zeta skrecane po obu stronach plastikowymi obejmami. Ale to chyba lipa jest... Przynajmniej tak wygladaja. Nie zaufalbym im.
Aha i wczoraj widzialem gripy (choc kolo w sklepie wmawial mi ze na to trzeba mowic chwyty :-) A wiec gripy BBB za 32 zeta skrecane po obu stronach plastikowymi obejmami. Ale to chyba lipa jest... Przynajmniej tak wygladaja. Nie zaufalbym im.
ja smigam na da bomb'ach holly shit grips i mam je juz ponad sezon i jesli dobrze sie je dokreci to trzymaja sie calkiem niezle, szkoda ze jest w nich tylko jedna z jednej strony srubka dokrecajaca dlatego trzeba troche scianki kiedy pokrzywic zeby dobrze trzymaly ale ogolnie jak dla mnie super - polecam
authory sa fajne :D ale ja tam bym kupil teraz czerwone authory za 12 zeta, lapa sie trzyma i nie zal jak sie zetrze.. i nie nakurwia noga jak sobie w kolano przypieprzysz tym plastykiem =/ poza tym juz palstik w authorach mi odpadl i goly metal zostal.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt