Gripy skrecane

Adams
Kontakt:

Gripy skrecane

Post autor: Adams »

Witam.
Mam do Was pytanko. Nie wiecie moze jekie sa na rynku gripy przykrecane do kieratu ale nie odi i lizardy. Kiedys wyczailem gdzie takie czerwone (hehe coz za szczegolowosc opisu:-) ) gripy za okolo 60 zeta. Wszedlem na stronke sklepu chyba z tej reklamy na stronie glownej dh-zone. Niestety nie pamietam i nie moge sprawdzic bo juz mi sie historia skasowala:-( Myslalem ze to na stronie amigo bikes i gripy sa firmy shaman racing ale nie. Widzial ktos z Was moze cos podobnego? Sorry za glupi topic ale to dla mnie wazne bo byly nawet fajne. Z gory dzieki
HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

ja mam gripy authora,na twardym plastikowym korpusie,przykrecane
sazajebiste i gorąco polecam.
stosunek cena/ jakość wymiata bo 35zeta za nie to psie pieniadze.
są jeszcze tiogi-55 zeta chyba równie fajne dośc podobne ale jednak cena większa
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

authory sa fajne ale dla mnei za grube..meczy mi sie reka na nich..sa da bomby ( w mkbiku) i jakies ich podrobki project-x :) da bomby za ok 40 .bardzo fajnie mi sie an nich jezdziło - miekka guma i szybko si wytarły ale baaardzo wygodne.pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Adams
Kontakt:

Dzieki wielkie. ciekawe czy ktos obczai o ktore mi gripy chodzilo :-) bo te co znalazlem ( te czerwone hehe) wygladaly jak takie trekkingowe authora - czyli ze zgrubieniem w czescie od srodka kieratu
Ale byla to jakas taka malo popularne firma. ale chyba nc z tego ... nie znajde juz ich wiecej :-\
HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

bierz authory jak zalezy ci na cenie i jakości i masz silne łapy w miare,ja się nie męczę specjalnie.
tiogi,jak powyej,droższe i się szybko starły..
author rox
other sux!
pozdro
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
Adams
Kontakt:

Hooked ok. poszukam i oblookam i ewentualnie zakupie :-) a ktos cos wie o gripach skrecanych firmy SYNTANCE sa po 80 zeta wiec raczej juz lepiej kupic odi. Ale moze sa jakies super hiper wypasione :-) A ja szukam audorow :-)
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

A ja powiem ze warto sie wykosztowac na ODI, jak raz sprobujesz to juz nie wrocisz do innych... Fajna miekka guma, dlon wprost klei sie do gripa, super sie trzymaja. Moim zdaniem warte tej kasy. Kupujesz i zapominasz o gripach.

ciamek
kml
Kontakt:

Post autor: kml »

[quote="ciamek"]A ja powiem ze warto sie wykosztowac na ODI, jak raz sprobujesz to juz nie wrocisz do innych... Fajna miekka guma, dlon wprost klei sie do gripa, super sie trzymaja. Moim zdaniem warte tej kasy. Kupujesz i zapominasz o gripach.

ciamek[/quote]

120 zeta.... dzizus krasjt. Ja chyba zostane przy tych zwykłych ew spróbuje autora za 3 dychy bo 120 to jest tyle ze mi na wache w góry starczy i nawet kawałek z powrotem :)
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

jeszcze setlaz są niedrogie
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

No ja rozumiem ze jak ktos ma dualowke za 3 tysiace to cena Odi to przegiecie, ale jesli jest to rower za ok 8-10 tys to chyba mozna sobie na taka ekstrawagancje pozwolic? Tak samo z oponami? Nie uwazasz ze cena prawie 200 pln za sztuke Michelinow to przegiecie? Owszem, ale jesli masz dobry rower to przynajmniej teoretycznie powinno starczyc na dobre drogie opony.

ciamek
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

ciamek racja... ale np. mi blizej do dualówki za 3000 niz do 8-9000 ;/
http://www.jokejoke.prv.pl/
vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

w wawie duzo bikerow jezdzi na gripach zkrecanych za 20 zeta one sa dwuwarstwowe na plastiku guma i tyle troche twarde ale wmiare wygodne . niewiem z kad jestes to ci nie pomoge.
PanTheNol
Kontakt:

Post autor: PanTheNol »

jedyna zaleta- w zime i w deszczu nie spadaja. Są jeszcze gripy specjalnie pod zaciski-zip szybkozłączki. a na sucho...najlepsze gripy bmx..
spray...
Kocela
Kontakt:

Post autor: Kocela »

syncross bedzie mial fajne gripy(firmy nie trzeba przedstawiać)...cena ok.50zeta...zgłoście się do pol-spotru zapewne już ma...fotke można zobaczyć na płytce dołanczanej do katakogu rowerowego...pozdro666
Adams
Kontakt:

A co myslicie o gripach Da bomba (skrecane) Holy shit czy jakos tak
Aha i wczoraj widzialem gripy (choc kolo w sklepie wmawial mi ze na to trzeba mowic chwyty :-) A wiec gripy BBB za 32 zeta skrecane po obu stronach plastikowymi obejmami. Ale to chyba lipa jest... Przynajmniej tak wygladaja. Nie zaufalbym im.
Golum
Kontakt:

Post autor: Golum »

ja smigam na da bomb'ach holly shit grips i mam je juz ponad sezon i jesli dobrze sie je dokreci to trzymaja sie calkiem niezle, szkoda ze jest w nich tylko jedna z jednej strony srubka dokrecajaca dlatego trzeba troche scianki kiedy pokrzywic zeby dobrze trzymaly ale ogolnie jak dla mnie super - polecam
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

kolega ma ma i od gleby zlamal sie ten plastik, w ktoreym jest srubka. teraz jezdzi z szybkozlaczka, czy z takim metalowym zaciskiem do szlaufa :)
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja jestem za odi... ;P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

authory sa fajne :D ale ja tam bym kupil teraz czerwone authory za 12 zeta, lapa sie trzyma i nie zal jak sie zetrze.. i nie nakurwia noga jak sobie w kolano przypieprzysz tym plastykiem =/ poza tym juz palstik w authorach mi odpadl i goly metal zostal.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ