jak tam u was forma po zimie ?? duzo smigaliscie po sniegu? a jak nie to wyciagac maszyny na spacer - wkoncu wiosna zawitala !! super pogoda w sam raz rozkrecenie kolek!
pozdrawiam wszystkich !! szyszkin
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
ja troche śmigałem po śniegu i mrozie ale i tak z formą u mnie teraz nienajlepiej
całe szczęście że wiosna > w końcu można troche poszaleć bez tony ubrań na sobie ;)
wlasciwie to zime moglbys poswieci na przeczytanie z dwoch ksiazek chociaz, bo ortografia u ciebie to masakra...
"niektózi" ? o co chodzilo? przeciez tak sie nawet dziwnie mowi...
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
u mnie git smigalem cala zime po lodzie itp. to technika sie fajna wyrobila, a teraz snieg stopnial to az czuc jak sie opony kleja do gleby i od razu sie lepiej jezdzi, ale niestety w niedziele gdzies wybilem palec u nogi i nie moge jezdzic przez ok tydzien albo dluzej, ale co z tego przynajmniej dostane odszkodowanie i bedzie na rower :D
ehhhh............żebys to wiedział jaka jazda w zimie była, nieżadko pogoda do dupy, a ja z kumplem pod góre się wbyjaliśmy i póżniej okazywało się że nie było sensu, ale były też przyjemniejsze chwile ;p, a teraz grypa mnie trzymała i przedniego kółka nie mam więc nie wiem jak to będzie jak wyjde.
Boze ja przytyłem 8 kg a w zimie sporadycznie jezdziłem po błocie posniegowym (podobne do ukochanego błotka :-) ) I technika sie troche poprtoawila (zwłaszcza jezdzenia po sniegu. zaraz po roztopach zaczalem ostro jazde (nawet o wiele za ostro) i teraz mam zakwasy i wszystko mnie boli. Ale nawet mimo to dzisiaj o 13 jedziemy z qmplami na buczyne do tenczynka (OOOOOJJJJJJJJJ bedzie sie działo ) (żwłaszcza ze mi sie klocki zdarły do samej śruby )
Hmm ... dla mnie szkoda sprzętu jak na jazdę po śniegu. Owszem była z tego frajda na początku... ale potem to było nudne i męczące.
Poza tym nie ma to jak syfy ze śniegu ( sól, piach ) na napędzie, no nie ? :D
Pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't