DIRT JUMPER III 100 mm 04 czy Dirt Jump 100 mm
DIRT JUMPER III 100 mm 04 czy Dirt Jump 100 mm
Panowie , krotka pilka , ktory polecacie
Pzdr
Moloch
Pzdr
Moloch
RIDE or DIE
Re: DIRT JUMPER III 100 mm 04 czy Dirt Jump 100 mm
[quote="Moloch"]Panowie , krotka pilka , ktory polecacie
Pzdr
Moloch[/quote]
Znaczy oczywiscie Dirt Jam 100 mm
Pzdr
Moloch[/quote]
Znaczy oczywiscie Dirt Jam 100 mm
RIDE or DIE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niewiesz to ja ci powiem dirt jumper 3 to jest normalny marcok jak kazdy wiadomo ze niechodzi najfajniej ale cóz ale dirt jam to jest hujnia na maxa !!! stary widizałęm to w konie na 2005 w skepie i co zobaczyłem kurwa to ma korki z suntoura a chodzi gorzej od duro :/!!! przynajmniej ten comp bo ten pro cos tam chlipał ale to nie to czego mozna sie spodziewac po marcoku .PROSTE suntour produkuje teraz czesci do marcoków i marcok wypuscił poprostu gówno typu (obudowa marzocchi a bebechy suntour) moja rada to najlepiej dorwi cos z 2002 sam mam i jest dojebane:D:D dj 1 2002 POLECAM:] a jak nie to bierz dj 3 2004
steel is real.........czoko power ziomekkk:D
Tak się właśnie zastanawialem nad kupnem tego jama,ale skoro odradzacie to go nie wezmę.Na amora mam przeznaczone 700-750 zł,jestem jednak w trakcie składania roweru.Problem polega na tym że nowego amora mógłbym kupić i leżałby on sobie spokojnie przez kilka miesięcy aż doczekalby się swojego czasu.Używkę boję się jednak kupić bo nie mialbym gdzie jej sprawdzić,a boję się że kupię dorżniętego amora,a wizualnie nie będę mógł tego zprawdzić.Trochę czytam na tym forum,dużo czytam a mało się wypowiadam i zdaza sie ze ktoś wypowiada sie na temat amora ze mial,że go zajechal ale sprzedał okazyjnie,dlatego boję się używek
-
- Kontakt: