Interesuja mnie opinie na temat tego hamulca. Ma on tarcze 160mm i czy to wystarczy. Hamulec miałbym założony na przodzie. Czy nie lepiej kupić jakiegos machanika? Czy warto go kupić za 270zł? Przoszę o opinie.
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Jezdzilem na nim przez pewien czas. Na 160mm spisywal sie bardzo przecietnie, jakby wrzucic wieksza tarcze to moze cos by z tego bylo. Osobiscie drugi raz juz bym go nie kupil.. ;)
Teraz mam black boxa i mimo iz mechanik wydaje mi sie lepszy..
tzn ze lepszy niz np black box i avid. dzieki za opinie i bylbym wdzięczny gdyby ktos mi jeszcze napisał czy sie go oplaca za 270 ? A jak nie to za ile ?
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Najlepszy hamulec w tej cenie...bierz w ciemno bo naprawde te hamulce dobrze sie trzymają, nie są awaryjne, miałem przód+tył wiec wiem co mówie, co do siły to są naprawde bardzo dobre pozatym można ją zwiekszać pokretłem przy kalmce ( REWELACJA!!! ) i to samo tyczy się modulacji. Na tarczach 200mm już wymiatają (kumpel miał komp[elt w tosa inu..wyypas). BIERZ!
no znajomy je ma i sa spoko hamuje super ale klamka jest troche miekka (pewnie zapowietrzone) i mimo iz kolo dawno zablokowane mozna ja docisnac do samej kiery