wlasnie wrocilem z krynicy:) byl tez team debnicki. spodziewalem sie wiecej ludzi bo to weekend przed zawodami ale i tak bylo luz:)
ci co startuja na zawodach niech sie przygotuja na konkretne bloto:) bloto jest juz od tygodnia a dzisiaj jeszcze sniezyca byla i to ostra... a jeszcze ma deszcz padac przez tydzien:)
Dzięki Ciamek, jak można to załatwcie jeszcze miejsce dla Mroq'a.... Błoto?????? nieeeeeeeeeeeeee.... ja od 4 dni Sancie po tym bagnie w Gdyni czyszczę!! Uszczelki w amorze wymieniłem, olej też... a tu co... więcej błota!!!!. Bleeeee. Ale jak skończę sprzęt robić to napewno będę w Krynicy. Już nie mogę doczekać się imprezy z wami :D
Da rade, namiot duzy :-) Tylko wezcie wlasne krzeselka... Ja pidole mam dosc blota jak narazie. Wawa i Gdynia mi poki co wystarczy. No ale co zrobic...
ciamek bym byl w krynicy o 19:30(jade pociagiem)a wy oktorej bedziecie???bo ja mam mozliwosc z czwartku na piatek przespac sie w nowym saczu(bo jest blisko krynicy)
Nie wiem jeszcze o ktorej bedziemy, zalezy o ktorej wyjedziemy i jak sie bedzie jechalo. Ale mysle ze nie duzo wczesniej niz Ty... Nocleg juz mamy, z tym ze nie ma juz wolnych miejsc :-/
No bylismy naszym Sokuś busem w Krynicy... no ladna sniezyca byla ale rzeba byc twardym :) dobrze ze wzialem zrywki :)
no ale tez sie dziwie ze malo osob bylo :/ no coz zobaczymy na zawodach :)
Mroq ale nam chodzilo o taki teamowy namiot, ktory sie rozstawia przy samochodzie podczas zawodow - to na wypadek deszczu lub czego tam... Hehe! I tam sie zmiescisz bez problemow. Pozdro!