Z1 Dual , uszczelki & strzelanie:
Z1 Dual , uszczelki & strzelanie:
Hello
Mam problem
nigdzie nie moge znalesc uszczelek do mojego pikenego Z1 dual :P do gregorio maile slalem , a ze tam urzeduja sami prostacy i naciagacze maila zwrotnego nie dostalem.:P
klopot numer 2: Moj przezajebisty amor [ skromnosc... ]
Lekko strzela kiedy mocniej go wgniote:/ i to jest takie strzelanie , klik klik... cyk myk i strzela rowniez kiedy sie wychyla z goleni:/
Co radzicie:P tylko nie mowice ze mam dac go do serwiisu bo jest zbyt fajny zeby go zjebac, a sam tego nie zrobie bo golenie gorne beda wychodzic rura sterowa:P
Mam problem
nigdzie nie moge znalesc uszczelek do mojego pikenego Z1 dual :P do gregorio maile slalem , a ze tam urzeduja sami prostacy i naciagacze maila zwrotnego nie dostalem.:P
klopot numer 2: Moj przezajebisty amor [ skromnosc... ]
Lekko strzela kiedy mocniej go wgniote:/ i to jest takie strzelanie , klik klik... cyk myk i strzela rowniez kiedy sie wychyla z goleni:/
Co radzicie:P tylko nie mowice ze mam dac go do serwiisu bo jest zbyt fajny zeby go zjebac, a sam tego nie zrobie bo golenie gorne beda wychodzic rura sterowa:P
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Yoyoyo
Yoyoyoyoyooy Jakto nie potrafisz znalezc uszczelek do twojego amorka?? Przeca to normalne uszczelki do bombera na golenie 30 mm.... kosztuja okolo 80 zl.
Hem a co do tego strzelania....to ja bym rozeebral (wiem wiem - moja ciekaweosc) :]...a tak to nie wiem co to moze byc :(
Hem a co do tego strzelania....to ja bym rozeebral (wiem wiem - moja ciekaweosc) :]...a tak to nie wiem co to moze byc :(
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
hmm z1 dual, gratuluję amorka, zajebisty.
uszczelki powinny każde 30mm z marcocha wleźć, daj ogłoszenie może ktoś złamał bombera i sprzedaje na części, ew popytaj tych co ściągają marcoki z niemiec.
druga sprawa:
odkręć śruby w koronie i wyjmij z niej golenie, wyczyść dokładnie (najlepiej szmatką nasączoną jakimś alkocholem) powierzchnie styku na goleniach i w koronie.
lekko posmaruj smarem golenie tam, gdzie się stykają z koroną i włóż... dokręć śruby, ale nie za mocno(nie na chama), bo po pewnym czasie może pójść korona zaraz za śrubami.
nie powinno już strzelać
uszczelki powinny każde 30mm z marcocha wleźć, daj ogłoszenie może ktoś złamał bombera i sprzedaje na części, ew popytaj tych co ściągają marcoki z niemiec.
druga sprawa:
odkręć śruby w koronie i wyjmij z niej golenie, wyczyść dokładnie (najlepiej szmatką nasączoną jakimś alkocholem) powierzchnie styku na goleniach i w koronie.
lekko posmaruj smarem golenie tam, gdzie się stykają z koroną i włóż... dokręć śruby, ale nie za mocno(nie na chama), bo po pewnym czasie może pójść korona zaraz za śrubami.
nie powinno już strzelać
Amor
NO wiem amorek jest poprostu prz zajebisty:P
brat ma Z1 freeride i nie ma porownania z pracy i wygladzie:P
Bo ten Z1 fr tak mulato wedlog mnie chodzi i do tego ta zajebista regulacja sprezyn nie to co RST:P
Co do skrecania, juz sie umowilem z kumplem co to sie na marcookach zna :P
Uszczelki trocho drogo:/
A tak BTW za amorka dalem 900 zl , nowiutki 2 lata gwarancji na papierach co Bylo moim ******* interesem Roku:P
brat ma Z1 freeride i nie ma porownania z pracy i wygladzie:P
Bo ten Z1 fr tak mulato wedlog mnie chodzi i do tego ta zajebista regulacja sprezyn nie to co RST:P
Co do skrecania, juz sie umowilem z kumplem co to sie na marcookach zna :P
Uszczelki trocho drogo:/
A tak BTW za amorka dalem 900 zl , nowiutki 2 lata gwarancji na papierach co Bylo moim ******* interesem Roku:P
QR** ej nie no sory bo jestem na max wqr**wiony wiec sory odrazu PISZE: ktoś napisal tutaj ze jak strzela to wymontować golenie i PRZESMAROWAĆ w innym temacie sie wypowiedziałem bo mi mechanik wybijał rure sterową i też smarował (pomogło na strzelanie) to mnie zbluzgali ze poco smarować i jak to wybic rure LOL e no qrwa bo jebne zaraz bardzo przepraszam ale sie wnerwiłem troche bo mi tu jeden z drugim bedą pisali ze sie nie smaruje tego:[ a na strzelanie to ejst włąnsie to RURA sterowa strzela to jest raz a drugie to moga byc golenie górne przy koronie albo łaczenie goleni DOLNYCH z podkową w kszatłcie M one są wcisniete ze sobą i połaczone srubą od piwotów;] i tu też radze jak ktoś sie bedzie bawił przesmarować!!
www.ROMED.pl lamusy!