CS

Pershing
Kontakt:

CS

Post autor: Pershing »

Jak postawic serwer w cs 1.5 ??? Jakie pliki potrzebne ?
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

nie mozna od tak postawic chyba ... kiedys jak w to gralem to zeby normalnie na necie postawic to trzeba bylo miec jakis server wlasny zrobiony pewnie z drugiego kompa atak normalnie na lanie sie da bez problemu ale to pewnie wiesz :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Pershing
Kontakt:

Post autor: Pershing »

heh
mam neo i postawi u siebie na kompie a u siostry bede grał z siostra połaczony komp :D tylko jak to zrobic weiem ze jakies pliki sa potrzebne tylko jakie ?
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Normalnie mozesz postawic, nie musisz miec jakis super plikow. No chyba ze chcesz stworzyc ogolnodostepny serwer online to ladujesz serwer na linuxie i cacy. A swoja droga to troche Cie nie rozumiem, po co Ci wlasny serwer ? Nie mozesz grac online ? Przeciez rownie dobrze mozesz grac z siostra online. A jesli chcesz robic wlasny serwer to po prostu klikasz na Create game , wybierasz mapke opcje i wio, serwer sie stawia, a siostra moze na niego wejsc wybierajac JOIN GAME i wpisujac chociazby twoj adres IP. Mozesz postawic tez serwer dedykowany tj nie mozesz grac na tym kompie gdyz jest on traktowany jako serwer. Graj ONLINE bo granie z siostra do niczego Cie nie doprowadzi podobnie jak granie z botami, na botach to sobie mozesz headshoty cwiczyc i tyle ...

Pozdrawiam [V.L.F]EaSy2KiLL
n0 ridE n0 fUN
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

CS 1.6 rox....
a tak pozatym to zgadzam sie w zupelnosci z "3,143k4r2"
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

:/ 1.6 ? shit jakich mało wiele bardziej lubiałem 1.5 steam non stop się dupczy i gówno jest a nie granie
http://karolek.free.fr/
dziulo88
Kontakt:

nie wiem jakiego ty tam masz stema?? ale moj dziala wpozo.:] w 1.5 byla troche inna fizyka gry jak strzelales to zawsze prosto lecialo (za prosto bylo) a w 1.6 jak strzelasz serie to ci polowa naboij za plecami leci.. <joke> ja tam wole 1.6 bo sie juz do niego przyzwyczailem..
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
dziulo88
Kontakt:

i zapomnialem dodac ze z tego wszystkiego to wole rowerek..:]
ODPOWIEDZ