CS
CS
Jak postawic serwer w cs 1.5 ??? Jakie pliki potrzebne ?
-
- Kontakt:
Normalnie mozesz postawic, nie musisz miec jakis super plikow. No chyba ze chcesz stworzyc ogolnodostepny serwer online to ladujesz serwer na linuxie i cacy. A swoja droga to troche Cie nie rozumiem, po co Ci wlasny serwer ? Nie mozesz grac online ? Przeciez rownie dobrze mozesz grac z siostra online. A jesli chcesz robic wlasny serwer to po prostu klikasz na Create game , wybierasz mapke opcje i wio, serwer sie stawia, a siostra moze na niego wejsc wybierajac JOIN GAME i wpisujac chociazby twoj adres IP. Mozesz postawic tez serwer dedykowany tj nie mozesz grac na tym kompie gdyz jest on traktowany jako serwer. Graj ONLINE bo granie z siostra do niczego Cie nie doprowadzi podobnie jak granie z botami, na botach to sobie mozesz headshoty cwiczyc i tyle ...
Pozdrawiam [V.L.F]EaSy2KiLL
Pozdrawiam [V.L.F]EaSy2KiLL
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
nie wiem jakiego ty tam masz stema?? ale moj dziala wpozo.:] w 1.5 byla troche inna fizyka gry jak strzelales to zawsze prosto lecialo (za prosto bylo) a w 1.6 jak strzelasz serie to ci polowa naboij za plecami leci.. <joke> ja tam wole 1.6 bo sie juz do niego przyzwyczailem..
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne