moj "nowy" rower - co mozecie o nim powiedziec?
tak to jest dokladnie ta ramka!
miala peknieta glowke i zjechany gwint w mufie! kupilem ja za 300zl
pospawana zostala glowka i zrobione wzmocnienie ktore naprawde extra wygladaja, a mufa byla ponownie nagwintowana! caly remont kosztowal mnie 150zl czyli dalem za nia 450zl! wydaje mi sie ze wzglednie tani a naprawde ramka jest w super stanie, zadnych luzow, damper marcok boss 160mm, wymieniony olej! bardzo fajnie sie na niej smiga i wogole!
tylko jeszcze ja cza pomalowac ale to po maturze!
miala peknieta glowke i zjechany gwint w mufie! kupilem ja za 300zl
pospawana zostala glowka i zrobione wzmocnienie ktore naprawde extra wygladaja, a mufa byla ponownie nagwintowana! caly remont kosztowal mnie 150zl czyli dalem za nia 450zl! wydaje mi sie ze wzglednie tani a naprawde ramka jest w super stanie, zadnych luzow, damper marcok boss 160mm, wymieniony olej! bardzo fajnie sie na niej smiga i wogole!
tylko jeszcze ja cza pomalowac ale to po maturze!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmmmm......zajebista....sam chciałbym sobei złozyc jakiegoś fulla....i poluje na jakaś kone stinky....lub tam nei weim moongose czy tam coś innego koan to troche duzo kosztuje...a to i tak dalekie plany :) bardzo łądny rowerek..a korba daje zajebisty klimat razem z czerwonymi wellgo :) wiec nie ********** że ******* :):):) ale siodło zmień...i nie maluj tej ramy...teraz jest zajebista...a z 24 na tył to niezły pomysł....geometria bedize wtedy luxxx
gratuluje...wreszcie coś z głową a nie bezsensowne ( bez obrazy) dragi pointy i reszta...:)
pZdR
gratuluje...wreszcie coś z głową a nie bezsensowne ( bez obrazy) dragi pointy i reszta...:)
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt: