czy dało by rade tak na ramie wywalic takie płomienie ale nie mam na mysli naklejek wycinanych ploterem tylko normalnie sprayem jakos konkretnie jak na niektóych autach jest ( dres na stres ) on ale tak jakos zeby sie ładnie prezentowała ale naprawde fajnie cos jak malowanie specjalne w dunconie >?
Widze ze jestes z Zabrza to podjedz sobie do Katowic do studia tatuazu dragon lub do Tulipana do Art Indian`s Tatoo i sie zapytaj. Z tego co sie orientuje robia oni malowidla tez areografem to i na ramie pewnie by sie podjeli a masz pewnosc ze bedziesz mial zrobione ok :)
jasne ze sie da...
wycinasz sobie wzór i cyk sprejem...jak nie to aerografem najlepiej modelarskim na poczatek...
ale i tak polecam oddac do jakiegos prosa...ja sam to sobie tylko płomienie na kasku malowałem:D
nieee no w zabrzu tez mamy studia tatuaży =) nie jest tak zle widziałem ich prace. no i jeszcze teraz do liceum plastycznego ide i tam jezcze popytam =) ale tak ile to moze kosztowac??
tak fajnie by to wyglądało np biała rama i jakies płomienie albo jakies czachy =) ale tak mysle ze napewno kask bede miał zrobiony w studio tatuażu
pozdrawiam
--==HINDENBURG EXTREME==--