witam !!! zakupiłem rame cocaine i nie wiem czy wytrzyma ona w lekkim dircie chopki takie metrowe jeżeli ma ktoś ta rame to niech mi powie jak sie jezdzi i czy wytrzyma. w opcji szukaj nic nie pisało o tym więc prosze nie komentowac. z gory dzieks.
Mój kolega ma cocaine 16" i skacze wałsnie z małych hopek itp. A czemu miała by niewytrzymać. A pozatym narazie nikto cie za bardzo nie może powiedzieć czy jest wytrzymała bo to hest nowa rama i mało ludzi ją ma. Mnie osobiście lepiej sie jezdzi na moim dragu 14". Pozdro !
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
tu chodzi o to- złorzyliśmy ostatnio z kumplami takiego fula z hipermarketu nie jest taki zły nawet dobre części ma. no i tak zbudowaliśmy chope ja większa bo oni sie bali no i zaczołem skakac zeby zobaczyc czy stal wytrzyma a jak wytrzyma to na cocaine poskacze no i tak amor w tym hipcu zaraz sie powyginał a do tego lądowałem z manualem i raczej tego amora przy lądowaniu nie katowałem tylnie kółko to tez sie rozpadło ale ja w swoim cocai. mam alex rims. no i pytanie czy ktoś juz skakał tak np. że spad na przednie kółko czy sie cosik nie złamało... a jak macie to dajcie linka z fotami swoich cocainów, ale pewnie po jakim ś czasie sie przełamie i skocze na takiej większeja 1.5 m..
ja wyjebałem na dircie na gocławiu prawie na 2,5 metra w góre i przeleciałem lądowanie i spadłem przodem na płaskie a mam gile tl i koło remerx i nic sie niestało ani z kołem ani z gilą a do tego korki miałem niezabiespieczone i sie jeszcze wyjebałem sie na koniec.
Cypis jeszce nie złożył całego roweru i na razie katuje fulla-hipermarker... A ja ci cypis mówie że dobrze że kupiłś tego cocaina bo w końcu przestąłeś palić... ;]
ja jej nie mam ,ale jak się patrzy na nią przy supporcie to na twoim miejscu modliłbym się aby wytrzymała(wytrzymałość boczna) ale ogulnie bardzo fajna,
do street super.
do street z pionowymi hakami ?? eeee nie bardzo, a jeśli chodzi o dirt to zależy, jeśli ważysz 120 kg i masz zamiar za lądowaniem lądować to raczej nie wytrzyma :p