>>>>>>>>freecoaster<<<<&
>>>>>>>>freecoaster<<<<&
mam poytanie czy na polskim rynku jest dostepna piasta na36ot z freecoasterem czodzi mi o tako rzeby m mugł zalorzyc kasete 9ke ?????????????????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NOooo to jest zajebista sprawa sam mam patenta i smigam z tym 2 miesiąc i jest looz PRZED ostatnią zebatke wyjmujesz i albo ją szlifujesz zeby niebyłoo ząbków albo zamiast niej dajesz taką plastikową podkładke i za ta podkładką ostatnią najmniejszą koronke i zakrecasz:P rozpedzasz sie teraz gdzieś podjeżdzasz np pod funbox ( w tym samym czasie przed funboxem zrzucasz na ten loooz )i zjeżdzzasz do tyłu na siedząco bez pedałownia:P nie rozwalisz pedałów przy skrecaniu i ogólnie łatwiej sie wtedy jeździ POLECAM;]
www.ROMED.pl lamusy!
wujo,krec nogami, sposob stosowany przez wiekszosc jakos nie narzekaja, freecoaster to chickenway.
a jak nie mozesz sie naumiec to zciagnij nogi poprostu z pedalow jak bedziesz jechal na fakie.
jesli juz koniecznie chcesz to mozna zrobic taki patent (gdzies widzialem w niemieckim czasopismie) ze szlifujesz otwor zebatki , wkladasz tam lozysko odpowiedniego rozmiaru i przyklejasz badz spawasz do tej podkladki ktora wchodzi na kasete. sposob dobry bo lozyskowanie zapobiega dzialaniu wiekszych sil i klej nie ma prawa puscic tak,
a jak nie mozesz sie naumiec to zciagnij nogi poprostu z pedalow jak bedziesz jechal na fakie.
jesli juz koniecznie chcesz to mozna zrobic taki patent (gdzies widzialem w niemieckim czasopismie) ze szlifujesz otwor zebatki , wkladasz tam lozysko odpowiedniego rozmiaru i przyklejasz badz spawasz do tej podkladki ktora wchodzi na kasete. sposob dobry bo lozyskowanie zapobiega dzialaniu wiekszych sil i klej nie ma prawa puscic tak,
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
http://barspinshop.bmx.pl/index.php?rod ... 0e93d56399 tu masz rózne piasty do BMXów i tam niżej masz freecoasteraz za 160zł ale 48dziórek!! ale to nieprzeszkadza poprostu przy zaplataniu koleś zostawi ci kilka wolnych jak umie zaplatać to ci to bez problemu zrobi i masz za 160zł a nie za 550:] no ale tutaj to już tylko singla możesz mieć:p chyba ze sie da wielotrym nakręcany dokrecić ale tego niewiem:P
www.ROMED.pl lamusy!
co wy pierdolicie :] odkrecasz kasete rozkladasz ja na czesci pierwsze . bierzesz tylko ta zebatke na ktorej chcesz miec wolny bieg . spilowojesz jej zabki (tak aby sie luzno obracala na bembenku . i skladasz wszystko . dobrze by bylo jakbys zrobil tak ze srodek ztaczasz i do srodka dajesz teflonowa wkladke . bo tak to bedzie ci sie bembenek wycierac na piascie :>