Ej to jest pewnie nie typowy temat ale jest taka sprawa:D Poszukuje jakiegos Dirt Jumperka w granicach 600-650zl. Nie chce zebyscie mnie zjechali bo sami rozumiecie ze sie chce jezdzic a nic nie moge znalezc ciekawego a nowy to sami wiece jakie sa ceny:/ Prosze o jaks pomoc bo moze ktos ma na sprzedaz bo ma tez jakiegos znajomego ktory chce sprzedac... Bede bardzo wdzieczny jak dacie jakis kontakt czy cos i poprostu mi pomozecie:) 3majcie sie
Troszke zjarany jestem jak to pisze wiec wybaczcie bledy :D:D:D:D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Hmm... dołączając się...
Poszukuje Shivera SC... Nie mam amora od 2 miesiecy i nie moge jezdzic... wiec dołączam sie... prosze o kontakt potencjalnych sprzedawców... Pozdrawiam
"Regulacja: naprężenia wstępnego poprzez zmianę ciśnienia w komorach pozytywnych" czy ja czegos nie wiem ?? wymyslono jakies nowe komory "POZYTYWNE" ja słyszałem do tej pory o powietrznych i sam sobie takowe w amortyzatorze zrobiłem, ale moze te "pozytywne" są jakies lepsze, moze warto było by nad tym pomyslec na przyszłosc!
ej jak nie miałem hajsu to po 600zł chodzily Dirt Jumperki z 2003 roku w zajebistym stanie :D:D:D ale jak juz jest jakis hajs to praktycznie nic nie ma:P
ale numer...
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
mnie to wogóle nie pasuje coś ta aukcja......tu amor tak wygląda, z bliska inaczej, korony nie sfotografował wogóle z bliska i czy Dj 2 nie ma osi QR 20?????? (co do tego nie jestem pewien)