Masa Krk??
Masa Krk??
witam moze jakaś Masa w krakowie?? tylko taka duża a nie malutka jak ostatnio :) (i nie jechać mnie ja tylko rzucam propozycją)
www.pinkbike.com/photo/1927184
-
- Kontakt:
jaki tam pan ;p...co do masy:mozna zrobic ale najlepiej w jakims konkretnym celu...walic petycje i cala reszte-zrobmy mase we czwartek,umowmy sie na spotkanie z panem Zelaznym z mpk i wyjasnijmy mu dlaczego nie podoba nam sie nowy regulamin i metody wprowadzania go w zycie.Mowie tu o zabieraniu premii kierowcom wozacym rowerzystow.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
I znowu bedziecie sie tluki o MPK:D Od kiedy musimy zasowac na piechote to mi sie kondycha poprawila:P
Mozemy zrobic mase... czemu nie... ale... co bedzie jak piotrex znowu zepsuje rower jak ostatnio na masie:D
Dobra, trza wyjasnic sprawe z naszym dowozem do lasu:) A jak nic nie zalatwimy to przynajmniej sobie pojezdzimy:)
podajcie dokladna date;]
Nareczka!
Mozemy zrobic mase... czemu nie... ale... co bedzie jak piotrex znowu zepsuje rower jak ostatnio na masie:D
Dobra, trza wyjasnic sprawe z naszym dowozem do lasu:) A jak nic nie zalatwimy to przynajmniej sobie pojezdzimy:)
podajcie dokladna date;]
Nareczka!
www.feel-free.pl