za 2 minuty wychodze na autobus bo mam dzisiaj ustna z polaka... kurde, porzeiez to w 95% zalezy od tego jaki wylosuje zestaw, nawet jesli bym sie uczyl duzo (a nie uczylem sie nic :() to i tak moglbym trafic na cos czego nie umiem... strasznie, zaraz sie zesram chyba
ja tam moge jeszcze raz pisać i mówić bo nawet mi sie podobało;) tylko na usnej chiście troche stypa była jak nie znałem odpowiedzi na jedno pytanie i chcieli koniecznie ze mnie to wyciagnąć. ja nie mam pojęcia o średniowieczu (w pytaniu było coś o B. Śmiałym - wiem że to był jakiś król polski czy coś;).
madafaka, przede mną jeszcze ustnya historia i polski (poniedziałek, czwartek).. a jeszcze sie nic nie uczyłem:P
z pisemnymi i językiem (angielski) nie było tak le.. no aż się pochwale:P
polski i historia pisemne: 4
angielski: 6 :D:D
zobaczymy co będzie z ustnym polskim i historią.. no ale mam nadzieje, że zdam:P
W mojej szkole polecialo juz ok. 45 ndst z ustnych :/ Z tego jakies 3/4 to z polskiego. Podobno polonistce odwalilo na starość. A to jeszcze nie koniec :>
Ja już po ustnych.. zjebałem nie zaliczyłem polaka oralnego.
Polski
2 pisemna
1 ustna
Matma
4 pisemna
5 ustna
Angol
4 ustny
Kurwa zjebane wakacje z językiem polskim! Ale jest jedne plus. pójde do roboty na rok i wreszcie jakis porzadny rower sobie złoże :>> Studia rok w plecy ja pierdo0ole