Trasa w szczawnie-zdroju
Trasa w szczawnie-zdroju
Mam prosbe do ludzi ktorzy byli w szczawnie i mieli okazje widziec lub jezdzic na tutejszej trasie.Chcialbym zebyscie wyrazili opinie o tej trasie z punktu zawodnika nie kibica.Bo mamy plan ja przebudowac zeby byla techniczna anie widowiskowa bo o to chodzi w 4X a w szczawnie nie mam nic prawie techniki.wiec dawajcie propozycje i opinie o tej trasie.Ja swojej nie wyraze bo nie wypada :D I pomysl jak zmusic prezesa zeby sie zgodzil na przebudowe.
Po 1: zmienić "sekcje rytmiczą" na muldki, może jakiś little stolik cos w tym rodzaju
po 2: ten uskok sux wyjebać go i zrobić wcześniej dirtową mulde żeby sie na ten spad lądowało
po 3: zamiast muld po pierwszej bandzie zrobić stolik z wybiciem troche wcześniej żeby wyglądało mniej więcej tak --> /| /****\
(podobnie jest w fort wiliams)
po 4: obniżyć wybicie drewnianej żeby już nie spadać na bande
Po 5 : bandy są git ale po nich ta niby dirtowa hopka jest do dupy przerobić ją na muldy:D
po 6: step up jest spoko po step up-ie muldy
po 7 i ostatnie: zmienić big szczawiane na kurewsko dupny stolik (ale nie z płaskim londowaniem jakie jest teraz)
no i to by było na tyle może te opinie są dosyć brutalne ale to moim zdaniem
dobre rady na techniczny tor.
pozdro...
po 2: ten uskok sux wyjebać go i zrobić wcześniej dirtową mulde żeby sie na ten spad lądowało
po 3: zamiast muld po pierwszej bandzie zrobić stolik z wybiciem troche wcześniej żeby wyglądało mniej więcej tak --> /| /****\
(podobnie jest w fort wiliams)
po 4: obniżyć wybicie drewnianej żeby już nie spadać na bande
Po 5 : bandy są git ale po nich ta niby dirtowa hopka jest do dupy przerobić ją na muldy:D
po 6: step up jest spoko po step up-ie muldy
po 7 i ostatnie: zmienić big szczawiane na kurewsko dupny stolik (ale nie z płaskim londowaniem jakie jest teraz)
no i to by było na tyle może te opinie są dosyć brutalne ale to moim zdaniem
dobre rady na techniczny tor.
pozdro...
Geti'n lucky in Kentucky.
My Kidney is FUCKED UP
My Kidney is FUCKED UP
więc tak pyrzu Skrzypczak za **** niepozwoli wam ruszyć tego toru on spędził tak polowe swego życia :] A tak na temat to tżeba zmienic drewniaka bo tam sie tylko jedzie i spada i dalej jedzie no i speed downa reszta moze byc. Pagóry sa okiamamciuś a mala chopa tez. Bylem na torze wczoraj (wtorek) i k..wa jeszcze tak nieruwnych band nigdy niebyło kolo mi ciagle spadalo na tych muldach.
http://tiny.pl/rqbn
-
- Kontakt:
dziekuje wam za pomysly.Wogule mielm plana zeby ten tor zrobic na wzor torow w sasiednich czechach gdzie poziom jest naprawde wyzszy niz u nas.Czyli troche zmian na starcie hopa dirt zamiast speed downa pozniej panda zostaja 4 walki lub sie zrobi ich jeszcze wiecej.drewniana calkiem wywalic i zrobic na muldy(takie jak na narty sa)pozniej wyjebac bande bo zwalnia i zrobic zniej walki lub dirty w rytm.pozniej mala hopka z duza dziura, steap-up pozniej sekcja rytmiczna z prawdziwego zdarzenia i nie wiem albo ostatnia zostaje (bo ja na niej zadnej adrenaliny nieczuje bo jest smiesznie prosta)lub wielki dirt lud nie wiem co :D Poprostu zeby byla trudna bo teraz to jest pikus dla kazdego.A co do prezesa to bedzie my sie starac zeby sie zgodzil i pomugl a jak nie to juz niewiem.bo nawet nie mamy zawodow w tym roku.:( Pozdrawiema i zapraszam na dlugi weekend :D
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
No ja nie jeździłem ale moi koledzy tak i mówili że by się przydało więcej techniki a czy widowiskowo jest to ja wiem...:/ I częsciej by się przydało wyrównywać ten tor bo czasami jest podobno bardzo bardzo krzywo:]
A najważniejsze żeby zmienić lądowania na bardziej pionowe bo się sprzęt bardzo katuje jak się spada z kilku metrów na prawie płaskie lądowanie...
A najważniejsze żeby zmienić lądowania na bardziej pionowe bo się sprzęt bardzo katuje jak się spada z kilku metrów na prawie płaskie lądowanie...
www.dirt71.prv.pl
no moze zorganizujemy zawody ale to bedzie bardziej piknik niz zawody czyli typowe podwurkowe:D(glowna nagroda skrzynka browara) nbedzie ognisko i tam pare jeszcze zeczy :P.A co do prtzebudowy to ja naprawde chce technike i tylko technike.I mam nadzieje ze nasz prezes sie zgodzi i da ludzi i sprzet.a co do dirta to bedzie nie martw sie garwol :P mamy plana na taki jakis fajny i wielki(tylko ziemia musimy skombinowac :/):D pozdrawiema
-
- Kontakt:
EJ Pyrzu napisales ze na trasie 4x ma byc dirt !A ja jeszcze nie widzialem nigdy na trasie 4x dirta!! cyt. ,,pozniej wyjebac bande bo zwalnia i zrobic zniej walki lub dirty w rytm'' Trasa 4x z dirtami??:// A wogule to slyszalem opinie zawodnikow ze gorna czesc toru jest do dupy poniewaz tam skupia sie cala rywalizacja jesli tam nie jestes pierwszy to prawdopodobnie juz nie bedziesz:P NIe mam zastrzezen do zmian ale te dirty mi tu wogule nie pasuja !Obok trasy to rozumiem ale na trasie ??To moja opinia .Aha no i wyjebac te ****** kamienie z trasy mozna sie na nich zabic!!W Tą sobote bylo okropnie!pozdro
piczątek zrubcie taki jek na tym http://www.piotrsolarski.rcez.pl/tor.html projekcie nr:5,6,7(3m przerwa 4 m i znów 3m) i dodajcie jak sie zmieści jeszcze jeden z lądowaniem już na tym waszum uskoku za profilem zostają dwie muldy ale przed wybiciem wkopujecie sie w ziemie około 50 cm i 3/4 m na dłógość(nie wiem czy sie zmieści jak nie to przesuńcie całoćś troche,za tym tako przeszkoda(11) 7 m dł.
Drewnianej nie zmiejszać ją trzeba tylko odpowiednio stłumić i sie nie leci na bande(przykładem jest Prokop).po wyjściu z drugiego profilu za drewnianą odrazu coś takiego jak na moim projekcie nr.(13,14)
Stepup ok a za nim trzy dość wielkie chopy w rytmie ale nie takie jak big szczawiana ta chopa tak naprawde jest chujowa lądowanie jest płaskie i tylko rower sie niszczy.
pozdrawiam
Drewnianej nie zmiejszać ją trzeba tylko odpowiednio stłumić i sie nie leci na bande(przykładem jest Prokop).po wyjściu z drugiego profilu za drewnianą odrazu coś takiego jak na moim projekcie nr.(13,14)
Stepup ok a za nim trzy dość wielkie chopy w rytmie ale nie takie jak big szczawiana ta chopa tak naprawde jest chujowa lądowanie jest płaskie i tylko rower sie niszczy.
pozdrawiam
frutis6@wp.pl
w big szczawianie jest taki problem że wybicie jest wpizdu za duże na tak płaskie i dłuuugie lądowisko, powinna to byc chopa może nie z takim dużym
i "efektownym":? prześwitem ale duża i wybijająca w góre i z lądowiskiem wyższym nawet troche od wybicia żeby akurat sie spadało na skos.
podzielam zdanie frutisa - 3 dupne (nawet dirtowe) hopy w rytmie byłyby git.
i "efektownym":? prześwitem ale duża i wybijająca w góre i z lądowiskiem wyższym nawet troche od wybicia żeby akurat sie spadało na skos.
podzielam zdanie frutisa - 3 dupne (nawet dirtowe) hopy w rytmie byłyby git.
Geti'n lucky in Kentucky.
My Kidney is FUCKED UP
My Kidney is FUCKED UP