dobry pomysł
-
- Kontakt:
dobry pomysł
http://allegro.pl/show_item.php?item=50509455
Koleś miał dobry pomysł, na co zwróciliście uwage na początku? nikt nie zaczął od czytania opisu prawda?? :)
musze sobioe jakas "hostesse" wykombinować jak bede z allegro korzystał :P
to jest mój pierwszy i ostatni topic z aukcja na allegro (nie licząc tych z podejrzeniem o szemrane pochodzenie roweru).
Koleś miał dobry pomysł, na co zwróciliście uwage na początku? nikt nie zaczął od czytania opisu prawda?? :)
musze sobioe jakas "hostesse" wykombinować jak bede z allegro korzystał :P
to jest mój pierwszy i ostatni topic z aukcja na allegro (nie licząc tych z podejrzeniem o szemrane pochodzenie roweru).
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
Dla mnie to jest dziewczyna marzen... zreszta fotka jak fotka, nigdy nie oddaje reala. Moze kiedys bedziesz mial okazje zobaczyc ja live, to zmienisz zdanie :)
Jest najukochansza osoba pod sloncem, rozumie mnie, szanuje i to sie dla mnie liczy.
Jak ktos chce more photos dam na maila :) O ile Agunia pozwoli...
Jest najukochansza osoba pod sloncem, rozumie mnie, szanuje i to sie dla mnie liczy.
Jak ktos chce more photos dam na maila :) O ile Agunia pozwoli...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
O np tutaj mnie sie bardzo podoba:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=453871
;]
Nic nie odda tego jaka jest ;>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=453871
;]
Nic nie odda tego jaka jest ;>
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
według mnie jest ładna ajeżeli jest jeszcze taka jaką ją Max opisał to czego więcej chcieć od zycia???
A pomysł miałes zajebisty Max bo to zdjecie tak przykuwa uwage od pierwszej chwili po załadowaniu sie strony że rownie dobrze mógłbys napisać że amor ma spręzyny z makaronu i bitą śmietanę zamiast oleju a i tak nikt by tego nie przeczytał :D
Co tu duzo gadać, mam nadzieje że kiedyś też znajdę swoją jedyną Bomber Girl :)
A pomysł miałes zajebisty Max bo to zdjecie tak przykuwa uwage od pierwszej chwili po załadowaniu sie strony że rownie dobrze mógłbys napisać że amor ma spręzyny z makaronu i bitą śmietanę zamiast oleju a i tak nikt by tego nie przeczytał :D
Co tu duzo gadać, mam nadzieje że kiedyś też znajdę swoją jedyną Bomber Girl :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
właśnie miałem napisać że kolejna Bomber Girl się znalazła :P ... mnie się średnio podoba... w ogóle nie lubie zdjęc bo one są suche..patrzy się tylko na wygląd, a o tym czy ktoś mi się podoba naprawdę decyduje to kim jest, jaki ma charakter i w ogóle... poza tym mam już swój ideał co na rowerku nawet jeździ :]
Wygląd zewnętrzny nie odda nigdy tego co dziewczyna posiada w "środku" tzn. jaka jest.
ja moje dziewczątko też najpierw zobaczyłem na zdjątku, bo przeważnie to ją widziałem w nocy jak jeździłem po mieście :D a w nocy jak to w nocy :P
Ale nie żałuję... bo jest dla mnie WYJĄTKOWA pozdrawiam ją z tego miejsca chociaż wiem że i tak tu nie zagląda :D
a tak pozatym fajny ten amoreq ;-)
ja moje dziewczątko też najpierw zobaczyłem na zdjątku, bo przeważnie to ją widziałem w nocy jak jeździłem po mieście :D a w nocy jak to w nocy :P
Ale nie żałuję... bo jest dla mnie WYJĄTKOWA pozdrawiam ją z tego miejsca chociaż wiem że i tak tu nie zagląda :D
a tak pozatym fajny ten amoreq ;-)
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: