Mam zamiar kupić oponke na tył do mojego draga. lecz jakąs tanszą bo budzet mam okrojony. Osobiście myśle nad ninją, kendą kinetics, lub continental gravity. Ma być na tył o szerokości 2.3/2.35, w cenie do ok. 60 zł.
Jej przeznaczenie to lekki FR. Zależy mi na waszych opiniach o tych oponkach
lub ewentualnie polecenie jakiś innych.
Z góry dzięki i pozdro.
vertical , ale ma troche zanizona numeracje , niezla oponka mysle ze by sie sprawdzila no i wagowo naprawde niezle a za 6.. cos sa zwijane bodaj na allegro
Jak masz 60 zł to nie kupuj ninji ( wyjedziesz na błoto i bedziesz miał jego 60% na twarzy lub plecach, a z 20% na rowerze, a jazda na streecie lub suchym terenie to bedziesz za rok kupował nową ), duro tez jest tanie ale bardzo mało wytrzymałe, a pozatym waga tych opon ... szkoda gadac ( waga opony tez ma wpływ na opory toczenia ) ja bym poszedł w strone maxxisa ewentualnie kendy ... a pozatym zastanów sie do czego ona ci potrzebna jesli dual lub 4x to weź lekką opone jesli dh moze być cieższa na street wez slika. napisz do czego ci ona to podam ci konkretne modele
nie bierz ninji bo pogniesz wszystkie narzędzia w chacie(wiem po sobie)...ale larsen jest zarąbisty przynajmniej na dircie i streecie a jak w fr się sprawdza to ja nie wiem:/...
kenda blue groove + nevegal, mam chwilowo z racji tego zę były na tym rowerku, i jestem bardzo zadowolony- miałem maxxisy high roller 2,35, kendy flame, maxxisa hookworms i apre innych i te są najlepsze:D
Continental Diesel 2.35 :) Rulezz mam tego lacia z tyłu i jest naprawde zajebista jeździłem zarówno w zimie jak i teraz przy błocie nie błocie, deszczu niesposób ją oderwać od ziemi cud miud i majorka ! trzyma się jak przyklejona i kosztuje rowne 60 zł jestem w stanie załatwić :) aha i mam wersje Desel (2004) i Gravity (2005) różnią sie od siebie nazwą :) lepiej pasuje do tej oponki :) moge załatwić obie :)