mam problema moja korba(na kwadrat) zlapala luzy co robic? moze macie jakies patenty nie wiem siakies podklatki czy cuś? a no i sroba ktora korbe trzyma tez sie ciagle odkreca
dokladnie, powkladaj kawalki blachy miedzy kwadrat a korbe tak aby bylo ciasno, na srube daj podkladke sprezynowa (zeby sie nie odkrecilo) i mocno to wszystko skrec. powodzenia...
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
pewnie jezdziles na rozkreconym, jesli rzeczywiscie nieda sie tego dokrecic to kup sobie isis, tylko tym razem dokrec dobrze. a te puszki to chwilowe rozwiazanie, mi sie dosyc szybko rozwalilo.
a ja mam pytanie... dlaczego to zawsze lewe ramie siada i czemu polowa ludzi ma alivio :) bo ja tysch mam... juz sie rok trzyma fakt ze ostatnio sie troszke odkreca ale kwadrat nie jest az tak zjechany...
rowerzysta:) dobrze gada dac mu piwa :P no wlasnie tez jestem ciekawy czemu zawsze lewe pada pierwsze :P a tak wogle to mozna powkladac kawalki pocietej detki
lewe no zastanow sie gdzie bardziej i lepiej sily sie rozchodza, chyba w wiekszej jednostce a prawe ramie do takich chyba sie zalicza
jakby lewe bylo takie jak prawe to all bylo by ok i wtedy siadalo by wczesniej prawe bo jeszcze ciagnie lancych a lewe tylko sila docisku twojego buta...
chciaz moze cos pokrecilem powiedzy tak ja to przyjmyje jako aksjomat tak jest i bedzie i moze roox albo race race to tylko zmieni:P
a moze zwykla folia aluminiowa? (zwykla srebna do zywnosci) albo zyletki . ja jak mialem stara korbe obkrecalem suport taka folia aluminiowa tylko ze to folo w formie tasmy klejacej od zwyklej folii aluminiowej roznila sie tym ze miala klej i byla 3razy grubsza..w pelni zalatwialo to robote ..pzdr