Z1 wedge QR 20
Z1 wedge QR 20
Ktos moze cos powiedziec na temat Z1 wedge QR20??? przymierzam sie do niego a nic nie wiem o nim. potrzebuje na 20 mm oske a cena jest git. aha chodzi o model z 2003.
thx z gory
thx z gory
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
wlasnie wlasnie...a skad wiesz ze spoko?? masz sam?? jakis ziomus jezdzi?? chyba go kupuje dzis i potrzebuje pro porady... moze mnie ktos powstrzyma albo zacheci. wiesz z kasa jak to z kasa zawsze ciezko a jak kupie i okaze sie do dupy... ojoj
thx jednak
thx jednak
Total-K-Oss
-
- Kontakt:
to kup sobie dnm ysd 120 polecaja go na forum ... ale na nim nie jezdzilem ani nawet nie widzialem a jak jestes z wawy to sa jakies w ix'ie bombery nowe ale stare nie wiem ktory rok ale na sztywna os i w pelni rozkrecalne z czego drozszy kosztuje 1199 a tanszy 1099 chyba ale za cholere nie wiem jaki model
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
a ja widzialem ten amor koles przyjechal na tym do kołaka tak samo wyglada jak zwykly wedke dziury w koronie i tylko ze ma sztywna os fajnie to wygladalo ale z tego co tu ludzie mowia te amory sie lamia niby te dziury sa po to zeby zwiekrzyc wytrzymalosc korony ale moim zdaniem obnizaja jej wytrzymalosc
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
ja mam tylko na zwykłą oś , praca : zajebista (jak każdego z1) , do freeridu miodzio , do skoków za miękki (można wlać wiecej oleju i bedzie git) , 30mm golenie - hmmmm lepiej by było 32mm ale nie wiem czy te 2mm robi jakomś dużą różnice , wewnętrzna regulacja tłumienia ( dla mnie git , mam raz ustawione i śmigam cały czas na takim tłumieniu)
amor jak za tą kase jest super , nie strzela ani nic z tych rzeczy , troche mało sztywny , ale nie odczuwa się tego zbytnio (na qr20 na pewno już jest super)
100 razy lepszy od mz mx i innych wynalazków xc
amor jak za tą kase jest super , nie strzela ani nic z tych rzeczy , troche mało sztywny , ale nie odczuwa się tego zbytnio (na qr20 na pewno już jest super)
100 razy lepszy od mz mx i innych wynalazków xc