Jaką ramę do Dualu polecacie? Do 500 zł
Jaką ramę do Dualu polecacie? Do 500 zł
Ostatnio rozglądem sie za jakas w miare dobra rame do dualu i 4x i zastanawiam sie nad Pointem Crusher i jeszcze mam na uwadze PRODIGY JOHNNY BRAVO. Co o tym sadzicie Która rame lepiej wybrać? A moze macie jakas inna propozycje? Bardzo prosze o poradę!:) Pozdrawiam! GG 4565793
moge ci sprzedac od mojego wujka kolarzówki, rok produkcji 1884, kolor zielony, stan idealny :) za 40zł mógłbym ci ją puscic.
Mam jeszcze fajną czarną ramke omas, rozmiar ok. 15-16" , 70zl i jest twoja - kilka gratisów gratis (sztyca, siodło, kiera, mostek, stery, klamki, widelec).
mam jeszcze zieloną ramke Best city stan ramy bardzo dobry, do ramy dodaje sztyce z siodłem, przerzutke przednią i tylnią sis, kierownice, mostek, korbe, pedały, widelec itp. - wszystko oprócz kół :P cena ok. 150zł. Wiec masz duzy wybór, moze sie na cos zdecydujesz ?:>
A tak serio to bym polecił destroyera streeta, chodź mój omas tez nie jest wiele gorszy :P i tak samo jak np. streetlegal jest ze stali :D:D
Mam jeszcze fajną czarną ramke omas, rozmiar ok. 15-16" , 70zl i jest twoja - kilka gratisów gratis (sztyca, siodło, kiera, mostek, stery, klamki, widelec).
mam jeszcze zieloną ramke Best city stan ramy bardzo dobry, do ramy dodaje sztyce z siodłem, przerzutke przednią i tylnią sis, kierownice, mostek, korbe, pedały, widelec itp. - wszystko oprócz kół :P cena ok. 150zł. Wiec masz duzy wybór, moze sie na cos zdecydujesz ?:>
A tak serio to bym polecił destroyera streeta, chodź mój omas tez nie jest wiele gorszy :P i tak samo jak np. streetlegal jest ze stali :D:D
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Różne ramy oglądałem, ale Johnny pobił wszystkie ramy w tej klasie cenowej. Jest wykonany naprawdę bardzo dobrze, porządnie obspawany i z fajną geometrią. Jak bym miał do wyboru, no name, pseudo pointy, draga, cocainę i johnniego to wybrałbym Johnniego.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Walhall Bicycles- www.extreme-shop.com.pl ale narazie nie ma ich, będą za nie wiem ile ale ramka kosztuje 500zł jest z cro-mo i waży ok3,6kg. Dużo trochę ale to napewno odzwierciedli się w wytrzymałości...teraz sam będe kupywał taką ramkę:]
www.dirt71.prv.pl
http://www.netbike.kylos.pl/product_inf ... 456731d49c oto link do tego Pointa! Mnie osobiie sie wydaje ze ten point to bardziej solidna konstrukcja...ale nadal czekam na jakies konkretne porady od prawdziwego fachmana ;)
Site: www.keydesigner.pl
Photo: www.pinkbike.com/photo/647707/
Photo: www.pinkbike.com/photo/647707/