Co powiecie o tej aukcji... za tanie wydają mi sie te przeżutki, dziś widziałem je za 6 dych w sklepie. One są jakieś ruskie ??:P Warto je kupować, dobre są ?? Prosze o odpowiedz.
wiesz co bierzcie sobie to jak chcecie ale shimano sis wytrzymał więcej niż to badzieiw raz sie wkręciła w sprychy i plastik tak pękł że nic tylko przerzutka do smieci . (a allegro za 30 pare zeta)
nom w ciagu roku zmieliłem juz 3 acerki z trzema hakami do przerzutek, zalozylem sis i sie mocno zdziwilem, zero luzow i w ogóle sie nie powiekszają nie bierz tego shitu!!!
SETUŚhaha ja mam siski bo oszczedzalem na przerzutki. Ciekawe kto z was zrobil takiegio biznesa jak ja: sprzedalem 5 letnia shimano sis tylnia z jedna zryta zebatka (wogole stanu sie mozna domyslic. od roweru od komuni) za 10 zl!! haha ale sie z goscia smialem
tez ja mam qpywalem na allegro za 38 zl jakis miesiac temu przerzutka dziala elegancko. mysle ze porownywanie jej do sisa nie ma sensu bo to jak przerzuca ta przerzutka lancuch jest o niebo lepsze od syfiatych sisow. a cena jest elegancka az podejrzana bo wszystke te przerzutki sa wysylane ze Świebodzina :>(nic nie sugeruje). za taka kase smialo brac.
SETUS co z tego ze szosowa ? dla mnie to nawet lepiej bo skoro szosowe to lekkie ;) a przezutka wytrzymala wiec po co kupowac jakies drogie lekkie (slabe) przezutki ? :)
ja mam przezutke STX RC i ona jest tania i zajeb.iscie wytrzymala , jak mi sie STX w kolo wkręcil to tylko hak wyrwalo z ramy a przezutka jest cala i nic sie jej niestalo ,wiec lepiej wydaj troche wiecej kasy ale bedziesz mial dobrą przezutke ,a sis to jest pancerny sprzet nie do zdarcia - stal to stal a nie jakies aluminium ;-P