zajefajna rama i bardzo dobra firma.naprawde ma rodzine w anglii i mój kuzyn tez jexdzi na planet x ;D.Tylko geometria wyglada na troche długa, raczej do trialu anie dualu.
prawdziwy biker pierdzi przy sikaniu i sika pod wiatr ;D
witam ramka wygląda na bardzo solidną poradził bym ci skontaktować sie z kolesiem który chce ją opchnąć a najlepiej osobiście ją zobaczyć ale ramka
niepowtarzalna trzeba przyznać tylko graficznie mi sie nie bardzo
ja bym nie bral niczego spradzonegoi pozatym mi to wyglada na fanta albo zajebiste badziewie, pamietacie te rowery planet z hipernovej??? nie bral bym niczegoi w ciemno jak hard to 243 lub barshee albo jackal
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ale nie placil bym 1000 za uzywana rame nawet jak nowa 2000 , drogie ramy duzo teaca na wartosci za 800 zl mozna p3 wykroic i wolalbym
w ogooel pisales do kolesia ? bo ja kiedys pisalem o sam amor i powiedzial ze tylko calosc sprzeda , pozniej cos tam mowil ze zmienil zdanie ale mnie juz nie interesowalo wiec nie wnikalem w szczegoly
qube wez sie nie dozywaj jak nie iwesz co to jest planet-x ma tyle wspolnego z rowerami z hipernovej co banan z kalafiorem z tego co widze to ty jesli jest cos o konie, specializedzie lub banshee to od razu sie 'slinisz' bo uwazasz ze to sa najlepsze rzeczy (nie mowie ze nie sa dobre) i wszystko co inne to jest gowno... po prostu N\C i nic wiecej.