Skałki Twardowskiego

FixxerW11
Kontakt:

Skałki Twardowskiego

Post autor: FixxerW11 »

mam dobra informacje. dzis wyszedlem troche popedalowac na moim bike'u i pomyslalem ze odwidze skalki. przyjezdzam na skalki, jade na ten "mały" dual tam u góry(tam kolo takich laweczek zrobionych z pnia drzewa kolo takie polanki, ci co tam jezdza to wiedza gdzie) jade jade dojezdzam do pierwszej hopy(tej co jest transfer przez chodnik) ja tu matrze a tu z malenkiej chopki wysokosci 10 cm zrobila sie dosc powazna metrowka, mysle sobie: fachowo, jade dalej a tam nastepna tym razem nowa hopka (malutka i troche zle zrobiona) ale przemykam przez nia lightowo. jade dalej a ty patrze znowu hopa powiekszona(tam przy tym step downie) przeskakuje, wychamowywuje , patrze a tam na koncu traski z jednej malutkiej hopy z samym wybiciem zrobil sie dabel i to dosc spory jak dla mnie(jeszcze poczatkujacy jestem a dabel mial okolo poltora metra miedzy wybiciem a ladowaniem. pomyslalem ze skoro odwiadzilem stare strony to posiedze tu dluzsza chwile, opanowalem juz tego dabla i jestem mile zaskoczony ze wreszcie jacys ziomki wzieli sie za ten prototym toru.(do budowniczych wyzej opisanych pszeszkod: wielka rispecta i trzymac tak dalej, jak sie tylko spotkamy to jestem skory do wspolpracy w udoskonalaniu toru). mysle ze warto sie za to zabrac bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie wszystkie zoltodzioby sa w stanie przejechac cala tradki na dualu pod kopcem i uwazam ze ta traska to moze byc doskonaly poczatek dla adeptow sztuki latania:). ale sie rozpisalem, no ale juz dosyc. pozdro
WWW.WFSPORT.PL
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

eeee hmmmm hmmmm

ale o co chodzi ???

Ludzie jak uczyli sie pisać, wiesz tzn z pisma obrazkowego przechodzili w literki .. najpierw tam kliny potem alfabaety etc. to wymyślili następujące rzeczy:

- interpunkcja
- duze i małe litery
- pisane od nowej linijki

wymyslili to po to aby było im łatwiej przekazywac sowje mysli, zapisywac je a ich pobratyńcom odczytywac ich bazgroły...

weź to pod uwagę jak ebdziesz pisał kolejny post :)
cyc

Post autor: cyc »

ja sie kurwa pytam moto myszy czy to jest forum ortograficzne j.polskiego??? NIE!
Kolo jest poczatkujacy.. podniecił sie ze taka gruba akcje odwalil :] i musiał sie pochwalic tym na forum...
motomysz
moderator
Kontakt:

...stary ale ja to czytam i mnie oczy bola od tego .. pozatym połowy nie rozumiem :P a mieskzam w KRK wiec z chęcia bym sobie pojeździł po tej trasie skoro sie rozbudowuje :P ... ale oczy mam tylko jedne men :)

Pozatym znam go bo torche z nim jeździłem :P

A interpunkcja nie jest wcale taka zła io wstrętna :)
FixxerW11
Kontakt:

no sorki za bledy ale naprawde jestem pod wrazeniem, a w sumiem to wlasciwe pszeslanie tego textu mialo brzmiec: "dla ziomow ktorzy to zrobili, wielka rispecta", po prostu podoba mi sie traska i wierze ze bedzie z niej cos ciekawego i chce sie do tego przedsiewziecia przyczynic
WWW.WFSPORT.PL
FixxerW11
Kontakt:

motomysz: kiedy ty ze mna ostatnio jezdziles??:>
WWW.WFSPORT.PL
Kondzio
Kontakt:

Post autor: Kondzio »

Slyszalem od kumpla ze miał robic z tej ostatniej doubla ale nie sadzilem ze poprawi wsystkie :P ta przez chodnik tez byla na poczatku spora ale ja ktos rozwalał nie ustannie,jak reszte zreszta :) na skalkach to wiesz,wbijasz łopate 4cm w ziemie i juz masz kamienie :/ dlatego mało robimy.Miałem plan,zeby zrobić hope w innym miejscu(od tej polany na górze,w przeciwna strone - jest taki spory zjazd(dość piaszczysty),tam gdzie w zimie na sankach pomykają dzieci.Przyjeżdżam,rozbijam sie w polowie tej górki,wbijam swoją saperke :) i sie skonczylo tym ze nic nie usypalem bo samemu kamienie przegrzebywac to mi sie nie chcialo :( ale coś mozna tam pokminić.
motomysz
moderator
Kontakt:

FixxerW11 .. nie chce teraz wyjśc na idiote ale ty jestes FUJI no nie :P masz yntegrala 661 i race'y taa :> :>
FixxerW11
Kontakt:

motomysz: fuji to prawda, ale integral dopiero w drodze:) w krakowie oprocz mojego jest jeszcze jeden albo dwa takie rowerki(tyle przynajmniej udalo mi sie zobaczyc). jednego ziomka nawet znam ale on jezdzi w integralu speca:)
WWW.WFSPORT.PL
FixxerW11
Kontakt:

nie mniej z kondziem sie znamy:)
WWW.WFSPORT.PL
Kondzio
Kontakt:

Post autor: Kondzio »

Tak myslalem :) znajomo ten rower wyglądał
ODPOWIEDZ