jaka przezutke tylna i piasty nalezy montowac
jaka przezutke tylna i piasty nalezy montowac
w rowerach dualowych ????
dzieki za pomoc
dzieki za pomoc
co ty pierdo.... po pierwsze to na pewno jesli chodzi o tylne przezutki to jest roznica chociaz by w sprezynie np w alivio jest mocna sprezyna, a w deore slabsza ktora moze sie rozregulowac od skokow po 2 jedne piasty co bardziej wytrzymale a inne mniej a przy skokach na pewno ma to znaczenie, wiec mi nie pisz o sensie pytania jak
by moje pytanie nie mialo sensu
by moje pytanie nie mialo sensu
więc.......piaste musisz zawsze kupować z zapasem.....większość ram (bo o tylną ci pewnie chodzi piastę) ma mocowanie pod zwykłą z osią 10 mm i pamiętaj!!!!!! zawsze bierz z zapasem, czyli jak masz w ramie na 10mm miescja, to kupuj piastę na 12mm!!!!!! Pewnie to wydaje się niemożliwe, ale to będzie działać......gorzej jakbyś miał odwrotnie....no a przerzutki dobrze używać zaminnie, jak przerzutke z przodu na tył włożysz, to dłużej pociągnie.....
no, więc jak to przeczytałeś i uwierzyłeś (a sądzę tak po treści pytania, z którego wywnioskowałem twój iloraz inteligencji), to możesz poczuć sie przezemnie zjechany....pozwalam....
no, więc jak to przeczytałeś i uwierzyłeś (a sądzę tak po treści pytania, z którego wywnioskowałem twój iloraz inteligencji), to możesz poczuć sie przezemnie zjechany....pozwalam....
http://dhcyc.pinkbike.com
jeden drugiego przegadać chce, ehhh - nie lepiej odpowiedziec i spokój? przerzutka - najlepiej coś z krótki wózkiem (sora, ultegra), a jak nie to stx rc daje rade, stary LX, albo np. xt rocznik 95 :D (serio) co do piast - jeżeli nie pod tarcze to silent clutch (mało znana trudno dostępna), xt, sram 9.0 SL (ze srama tylko ta) kilka modeli formuli (nie znam nazw), da bomby ogólnie, white industries, zzyxz modele zjazdowe (praktycznie nieosiągalne), stare NC17 (nieosiągalne) i są tego miliony, masz w czym wybierać :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180