Poszukuję Namiarów na firmę która robi Dirt Tracki!!

Hurricane19
Kontakt:

Poszukuję Namiarów na firmę która robi Dirt Tracki!!

Post autor: Hurricane19 »

Siema wszystkim!!!
Ostatnio z kumplami wkręciła nam się zajawka żeby u nas w mieście w Pruszczu Gdańskim Utworzyć Park dla rowerów Dirt i BMX.
Korzystając z okazji że mam znajomego w Urzędzie miasta który już raz na moją prośbę zrobił Skate Park dla deskorolkowców pomyślałem może by go namówić na coś takiego.
Zgodził się no ale jest problem musze mu skołwać Namiary na ludzi którzy się tym zajumują.

Proszę o pomoc Jest to dla nas rowerzystów z Pruszcza BARDZO WAŻNE:D
Z Góry Dzięki za odpowiedź.
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

a nie lepiej samemu zrobic?? pogadac z miastem zeby dali ziemie, troche lopat itp i kopac samemu. U nas w Wałbrzychu to przeszło. pozdro i powodzenia
Drachim
Kontakt:

Post autor: Drachim »

Taka firma nie istnieje raczej:P W Polsce duzo zlec by nie mieli :)
Drachim
Kontakt:

Post autor: Drachim »

(zlecen mialo byc:)
Hurricane19
Kontakt:

No widzice no ale u nas chcą to tak zrobić żeby nikt nie miał
pretensji jak sobie noge ktoś złamie czy kark skręci to ma być wszystko
zaprojektowane i spełniać jakieś tam normy bezpieczeństwa :D ja tu w sumie nie widze żadnych norm bezpieczeństwa bo nawet po chodniku idąc da sie zabić a co dopiero na takim czymś z ostrym rowerem:D no ale wiecie skoro to im coś da to musze coś takiego szukać a w ostateczności zrobi się to tak jak proponuje Dmitrij:D
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

mówie Ci ze to dziala. Tylko ze nie jest to typowy dirt park. Z racji tego ze to ma byc "bezpieczne" sa same stoliki. Ale to nic:). A samemu sie najlepiej robi bo wiadomo co trzeba przerobic, jakie sa potrzeby itp.
Hurricane19
Kontakt:

Ale mimo wszystko jak ktoś zna taką firmę która się bawi w takie rzeczy to nie zagada najlepiej z Trójmiasta.potrzebuje człowieka który organizuje imprezy w tym stylu ktoś przecież musi mu to wykonywać:D
ODPOWIEDZ