patrzcie i płaczcie :D

PiCiA_reda
Kontakt:

patrzcie i płaczcie :D

Post autor: PiCiA_reda »

KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

buehehehehehe
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

buhahaohohohehehehihi ihoho
ale dałny....
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
cwaniak_71
Kontakt:

Post autor: cwaniak_71 »

ahahah ci co robili droge sa w porzo ale ci od energrtyki pokryja koszty bo zwykli robotnicy drogowi nie moga a nawet nie maja prawa zmieniac cos na liniech energetycznych...ahahah bory motyw
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Takie coś tylko w Polsce może się zdarzyć...
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

bywa...
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Wiecie co ... to jest cześc polskiej mentalności i debilizumy polskich urzedników i ststemu. Niestety nie jest to przyapdek odosobniony. Podam wam kilka ciekawych.

1) Prezydent podpisal ostatnio ustawe o podatku Vat. Na serwisie www.money.pl można chyba znaleźć recenzję tej ustawy. Skróce wam o co chodzi. W ustawie znajdują sie zdania zawierające po 140 i wiecej wyrazów !!!! Ponoć jezeli ktoś tą ustawe zrozumie zostanie okrzyknięty najmądrzejszym człwoiekiem w polsce. I n akońcu wreszcie: TYLKO kompletni skończeni idioci mogli wymyślec taka ustawę i tylko SKOŃCZONY KRETYN mógł ja podpisac.

2) Jezeli ktos z was ma ojca lub rodzinę postawioną wysoko w firmach typu BUDOSTAL... chodzi generalnie o firmy wykonujące duze inwestycje dla miast (Wiadukty, estakady, linie metra itd). Może sie dowiedzieć, że w Polsce juz z założenia terminy prac ustala sie tak aby wuchujac inwestorów. Przykład ?? W krakowie oddano w zeszłym roku do uzytku estakadę jakąs tam .. nie pamietam nazwy... w każdym razie w tym roku powypadały w niej dzuiry wielkosci telewizorów i kilka osób urwało tam koła, a ktos zostawił ponoć nawet tył samochodu z silnikiem (jakis kaszel). I teraz chodzi o to, ze firmie która wygrywa przetarg przypierdala sie taki termin ze nie ma ***** zeby ukończyli inwestycję. Oczywisćie robią 2 rzeczy. Nie kończa na cz i płaca kare, oraz zapierdalaja jak szybko tylko mogą i robia chujnie a nie porzadny wiadukt. Juz w podwalinach do inwestycji ktoś założył ze trzeba kogoś WYCHUJAĆ !!

3. Chyba najfajneiszy przykłąd to pan KLUSKA szef Optimusa. Poniewaz jakiś ****** urzędas zazdrosił mu chyba sukcesu postyanowił go ujebać. Suma sumarum chyba kazdy zna historie pana Kluski. Wygrał sprawe i państwo zapłaciło mu chjolendarne odszkodowania. I teraz przez takiego jednego kutasa z urzędu państwo czyli JA I WY (wasi rodzice) straciliśmy w **** kasy która mogła by np iśc na obiady dla głodnych dzieci. Ale tak to przez jakeigoś bezkarnego urzędasa państwo musiało je wydac na co innego.
poledh
Kontakt:

Post autor: poledh »

hehe...dobre:)))))
Mój filmik- http://thebikezone.w.interia.pl/
piksel
Kontakt:

Post autor: piksel »

buhahaha, wiara ale ma łeb.
Śmieci są wszędzie, wystarczy się tylko rozejrzeć!!!
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

na bank ten slup bedzie przestawiony , poprostu cipy z energetyki nie potrafia tego zrobic od reki ...a jak nie to coz lol
www.mm-foto.pl
wisnia
Kontakt:

Post autor: wisnia »

widziałem już - beka:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
MrDiggy
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

a ja miałem lepsze, tez słupna srodku drogi
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

eheheheheheeeee...o lol, mega lol :P =D

Ale jak to jest, że takie sqr***le siedzą sobie w tym po*ebanym zakładzie i nie pozwolą słupa przestawić???? W łeb powinni jeszcze nim dostać!!! Czasami prawo powinno się schować, a ludzki rozsądek brać górę......ehhhhh...
http://dhcyc.pinkbike.com
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

to jest nasza polska panie MAJSTER
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
lukasz_g
Kontakt:

Post autor: lukasz_g »

"motomysz" prawda ze w Polsce robia waly jakich mala ale bez przesady:

- czy myslisze ze prezydent sam czyta ustawe zanim ja zatwierdzi?? bo ja tak nie mysle on ma tyle rzeczy do robienia ze od ustaw zapewne ma specjalistow ktorze oceniaja poprawnosc zapisow.

- nie znam przypadku tej estakady w krakowie ale czasami urzednicy nie maja wyboru i musza dawac bardzo trudne terminy. czesto pieniadze na inwestycje pochodza z uni i banku rozwoju a oni daja swoje terminy. jesli nie zostana dotrzymane pieniadze przepadaja. nie maja wyboru. i mysle ze w przetargu jasno okreslone sa terminy i inne szczegoly. nie mam rodzicow w firmie budowlanej ale tak mi sie wydaje.

pozdr
Rockets Crew! [url]http://www.facebook.com/rockets.crw[/url]
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Dla mnie to już żadna nowość...polska...przywyczajenie...:]
www.dirt71.prv.pl
Pershing
Kontakt:

Post autor: Pershing »

U nas koles wybudował dom ze słupem telefonicznym na srodku domu. Szydzili z niego ze przez srodek salonu przebiega mu słup. Zbudował tak ten dom tak ze wrazie czego mozna rozebrać słupa i przeniesc w inne miejsce. Bylo o tym pewło w gazetach ! Dokładnie nie pamietam o co tam chodziło, chyba o to że sasiad nie dał przeniesc słupa na swoją działkę. Było to na serio !!!
Kupie rame full dh/fr gg1053545 e-mail: pershing2@o2.pl
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

gdzies tez widzialem zdjecie domu kilkupietrowego przez ktorego balkony przechodzila latarnia uliczna ;)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

u nas w poznaniu wybudowali centrum handlowe klasy enterprise i dopiero teraz kombinuja jak tam podlozyc drogi zeby bylo jak dojechac. wzdluz budynku ktory ma okolo 300m biegnie w malej dolince o glebokosci okolo 4 metrow szybki tramwaj. z drugiej strony budynku znajduje sie natomiast spokojna dzielnica mieszkalna, mieszkancy buntuja sie przeciwko powstaniu dojazdu do parkingu i kompleksu.
tak wiec madrzy inzynierzy musieli wykombinowac inny dojazd. co robia? podnosza dwupasmowa droge ktora biegnie wzdluz linii tramwajowej o 1,5m i 2m tylko po to, by mozna bylo wybudowac wiadukt nad przejazdem tramwajowym o nachyleniu zgodnym z normami. nie powinni byli o tym pomyslec wczesniej? :|
www.trialshop.pl
ODPOWIEDZ