malowanie amorka
malowanie amorka
cze. mam pomysł abo mojego dj'a 3 2003 pomalowac na kolor taki moro jak sherman robi takie centki czarne szare i biała a korone na czarno. i stad moje pytanie czy da rade pomalowac to dobrym sprejem? jak tak to jak ? i czy ktos moze mi pomoc jakies koncowki albo instrukcje.. pozdro ps robił tak ktoś ?
kupujesz specjalne farby do malowania po szkle malójesz sobie jak ci sie podoba a puźniej bezbarwnym sprayem ze 20-30 razy żeby uzyskac głębie koloru i bedzie takie wrażenie jakbyu każdy kolor był położony wyżj albo niżej bo kazdy kolor inaczej załamuje światło :P tylko komu sie chce tyle razy malować :D
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Jeżei sprayem chcesz malować,to po pierwsze idziesz do skateshopu i kupujesz sobie koncowki,jest od groma roznych rodzajów,potem kupujesz puchy,jak zagadasz do dobrego graficiarza to ci namaluje w 10min, oj z puchami wiele rzeczy mozna zrobić ąz byś sie zdzwiwił,ogólnie polecam pomysl Grzeska, jest to najlatwiejszy sposob.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com