Z 26' na 24' ewentualne problemy?
Z 26' na 24' ewentualne problemy?
Hej, pewnie juz byl ten temacik, ale nudno na forum to nawine go znowu. Jezdzilem zawsze w opcji 24' ty i 26' przod, ale naszla mnie chec na zmiane przodu tez na 24' czy w takim razie nie ma opcji zeby korby byly zablisko ziemi? Czy przy dobiciach amora moze sie zdarzyc tak ze sie poloza? Tzn pewnie nie bedzie lezal na ziemi, ale... czy nie sprawia to jakis problemow? I czy wogole lepiej manuwruje sie 24' ka? Jezdze glownie po streecie i na hopach, mam nadzieje, ze wypowiedza sie tu ludzie ktorzy maja takowe rowerki ;] czekam, cya
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
Witaj!!! Jeśli chodzi o korby nie stwierdziłem u siebie wyżej wymienionych problemów .... Możliwe że zależne jest to od skoku jaki masz w amosiu ... Jedyna widoczna różnica jest taka że (jeśli masz wąską kierę) rower jest dosyć nerwowy, tzreba pewniej trzymać kierę .... Poza tym wszystko jest ok :D
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
hm......co do suportu to zdziklem :| a powiedz ty masz fula czy hard taila ?? jezeli fula to nie wiem ale chyba raczej nie powinno byc takiej sytuacji co do sztywniaka to juz wogule przy dobiciu amora z przodu nie ma najmniejszej szansy ze suport dozna kontaktu z gleba. jezeli jezdzisz streeta ditra to polecam taki setup. rowerek jest znacznie zwrotniejszy.