najlepszy sklep internetowy???
najlepszy sklep internetowy???
Który sklep waszym zdaniem jest najlepszy???
Podawajcie linki
pozdro
Podawajcie linki
pozdro
www.rowerowy.com - szybka, miła obsługa i dbaja o klienta polecam, a nie to co ostatnio robia w mk biku ........ no comment
no ja zamawiałem już w bardzo różnych sklepach i nie wiem który najlepszy ale dużo zamawiam w www.otb.pl mam ta 7% zniżki w MKbike też już zamówiłem na ok 1000pln w rowerowy.com też i jeszcze moim zdaniem www.bike-online.pl
rowerowy.com ,
Ja na mkbiku zamowilem sobie w ptk stery, obrecz i szprychy, napisali mi, ze nie maja takich sterow. Paczka doszla w poniedzialek z innymi [wybranymi przezemnie sterami], a w czwartek kolejna [zdublowana] z tymi samymi czesciami tylko ze sterami ktorych wczesniej nie bylo. Odebralem ja, bo akurat moj brat chcial ta obrecz, spontan
Ale mimo to mkbike spoko jest, powiedzieli mi, ze moge im to co mi nie potrzebne odeslac.
Ja na mkbiku zamowilem sobie w ptk stery, obrecz i szprychy, napisali mi, ze nie maja takich sterow. Paczka doszla w poniedzialek z innymi [wybranymi przezemnie sterami], a w czwartek kolejna [zdublowana] z tymi samymi czesciami tylko ze sterami ktorych wczesniej nie bylo. Odebralem ja, bo akurat moj brat chcial ta obrecz, spontan
Ale mimo to mkbike spoko jest, powiedzieli mi, ze moge im to co mi nie potrzebne odeslac.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: