do ludzi z jeleniej :)
-
- Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
- Kontakt:
do ludzi z jeleniej :)
witam, w sobote wpadamy do jeleniej/szklarskiej ale nie znamy tam tras a chcielismy se troche posmigac 4x/fr. czy znajdzie sie ktos zeby z nami posmigac i pokazac okolice?? pozdro :)
dla mnie bomba :)
jak ty kark kasku nie umiesz zalozyc a chcesz jezdzic 4x... :]]]] buahah
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=263703
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=263703
-
- Kontakt:
Nio ja nadal na niesprawnym rowerze, ale chetnie oprowadze :)
Zdaje sie ze w gdyni juz sie poznalismy wiec mnie rozpoznacie bez problemu, kiedy dokladnie przyjezdzacie?
Od czwartku ma byc piekna pogoda, nie wiem jak z wiatrem , pewnie bedzei pizgac bo te debile od pogody jak tylko zaswieci slonce juz mowia ze piekna pogoda a ze pizdzi 30/h to maja w dupie...
Jak bedzie taki wiatr to ja wyjde ale z buta, bo wtedy jezdzenie mija sie z celem.
Nio i ma byc mega skwar wiec wezcie kapielowki ;p
Zdaje sie ze w gdyni juz sie poznalismy wiec mnie rozpoznacie bez problemu, kiedy dokladnie przyjezdzacie?
Od czwartku ma byc piekna pogoda, nie wiem jak z wiatrem , pewnie bedzei pizgac bo te debile od pogody jak tylko zaswieci slonce juz mowia ze piekna pogoda a ze pizdzi 30/h to maja w dupie...
Jak bedzie taki wiatr to ja wyjde ale z buta, bo wtedy jezdzenie mija sie z celem.
Nio i ma byc mega skwar wiec wezcie kapielowki ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Market jest Carrefour - stara hypernova ;]
Moze mi sie uda przyjechac, ale od razu mowie ze pizdzi, a ja przy jakimkolwiek mocniejszym wietrze nie zamierzam latac z czegokolwiek.
Kumpel dzisiaj mimo wiatru polecial dirty - efekt? Zostal na noc na obserwacji w szpitalu... wlasnie wrocilismy z izby przyjec ;/
Moze mi sie uda przyjechac, ale od razu mowie ze pizdzi, a ja przy jakimkolwiek mocniejszym wietrze nie zamierzam latac z czegokolwiek.
Kumpel dzisiaj mimo wiatru polecial dirty - efekt? Zostal na noc na obserwacji w szpitalu... wlasnie wrocilismy z izby przyjec ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com