Witam. Mam rame LeaderFox-a Dragstara i Amortyzator Rst Capa (dwupolkowy). Zaniepokoilem sie pewnymi dzwiekami...
Siedzac na siodelku krece kierownica do oporu tak, zeby nie uderzac o rame (amor dwupolkowy). W koncowej "fazie ruchu" slychac jak cos strzela (metaliczny dzwiek). Niepokoje sie bo slyszalem ze Dragstary maja slabe glowki ramy. Dokladnie sprawdzilem - zadnych pekniec nie widze. Czym moe to byc spowodowane? Prosze o jak najszybsza pomoc...
Co to strzela?
rany czlowieku...ktory drag ma slaba glowke??o nich mozna powiedziec wiele-ze sa brzydkie,jest ich za duzo i tak dalej,ale nie ze maja slabe glowki!!jezdza dragi z juniorami i jest dobrze...te metaliczne strzaly to lozyska w sterach.wymien je.
p.s.rst capa nie jest dwupolkowa...
p.s.rst capa nie jest dwupolkowa...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
może ci support albo sztyca strzela, qmplowi sztyca właśnie strzelała i gupek zamiast posłuchać skad to dochodzi porozbierał stery supporty i wszystko co potencjalnie mogło strzelać (4 h mu to zajęło) złożył i znowu zaczeło :DDDD fajną miał minę :~~~~~D a co do kapy na 2 półki to sam widziałem i mam gdzieś nawet na fotce qmpla.
http://karolek.free.fr/
Wiem ze istnieje i moja wchodzi dokladnie 100mm (niecale 110mm) - od uszczelki do pozostalosci smaru - czyli tam sie konczy. A co do strzelania to byc moze jednak te stary. Mialem juz z nimi kiedys klopot - strzelaly przy ostrym hamowaniu przodem lub ruszaniu rowerem na zasisnietym brake-u ale po nasmarowaniu bylo ok wiec mozliwe ze znow sie odezwaly...