Czym się różni drech od policjanta??
Czym się różni drech od policjanta??
Ostatnio doszedłem do wniosku, że z punktu widzenia bikera przeciętny krawężnik nie różni się zbytnio od drecha. Obaj na równie niskim poziomie intelektualnym, obaj kiepsko się ubierają - odblaskowe dresy lub odblaskowe kamizelki, jeden nosi pałę, drugi też. No i oczywiście są mocni tylko w grupie, pojedyńczo się raczej nie pokazują. Jadąc rowerem jedno i drugie lepiej omijać jak gówno... A może znajdziedzie jakieś różnice??
-
- Kontakt:
z tym że policjant nie zajebie Ci roweru a drechol owszem, drechol skapiszonuje Ci twarz bez powodu, policjant znajdzie powód :D Może i policja to tępe buce, ale ostatnio nawiązałem nawijke z jednym jak mnie spisywał (na rowerze) pytam
- po co mnie pan spisuje?
--bo mi za to płacą
-ale czemu to służy?
--hmm np jak ci teraz zajebią rower i spisze typa na tym rowerze to bedzie wiadomo komu go zwrócić. Albo jak ty cos ukradniesz i powiedza że na takim rowerze to też będziemy wiedziec gdzie szukać !
-aha, spoko to może komórke też mi pan sprawdzi?!
--DAWAJ!
:/ na szczęście nie była kradziona :)
Tak czy inaczej kolejny wątek bez sensu...
- po co mnie pan spisuje?
--bo mi za to płacą
-ale czemu to służy?
--hmm np jak ci teraz zajebią rower i spisze typa na tym rowerze to bedzie wiadomo komu go zwrócić. Albo jak ty cos ukradniesz i powiedza że na takim rowerze to też będziemy wiedziec gdzie szukać !
-aha, spoko to może komórke też mi pan sprawdzi?!
--DAWAJ!
:/ na szczęście nie była kradziona :)
Tak czy inaczej kolejny wątek bez sensu...
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
-
- Kontakt:
Hmmmmm...ja może założe offtopic, bo topica nie chce mi się zakładać....
Zobaczcie do czego mozę doprowadzić pchanie swoich fot na pinkbika i pisanie na dh-zonie.....totalna żenada...takiego maila dostałem (maila nadawcy narazie nie podam, może nie jest taki głupi...:
wiesz co kurwa ty za *** jezdzic nie umiesz masz wyjebany sprzet (nie ktorzy o takim marza)
jak oglondalem te foty na pink biku to mi żal dupe z ciska
jeszzcze ta rozpierdalajaca ksywa dh cyc
zamiast kurwa jezdzic to kurwa sie opierdalasz i jakies gowna skaczesz albo kupujesz rower zrobisz 20 fotek i wrzocisz na pink bika i siedzisz i gadasz o sprzecie zamiast jezdzic pewnie *** z ciebie wyrosnie ...
Nic nie poprawaiem (a jest co), ale dobiło mnie to, że skąd on ku*** możę wiedzieć jak ja jeżdzę??? Co ja robię???? Bez kitu.....oby jak najmniej takich ludzi....:/
Zobaczcie do czego mozę doprowadzić pchanie swoich fot na pinkbika i pisanie na dh-zonie.....totalna żenada...takiego maila dostałem (maila nadawcy narazie nie podam, może nie jest taki głupi...:
wiesz co kurwa ty za *** jezdzic nie umiesz masz wyjebany sprzet (nie ktorzy o takim marza)
jak oglondalem te foty na pink biku to mi żal dupe z ciska
jeszzcze ta rozpierdalajaca ksywa dh cyc
zamiast kurwa jezdzic to kurwa sie opierdalasz i jakies gowna skaczesz albo kupujesz rower zrobisz 20 fotek i wrzocisz na pink bika i siedzisz i gadasz o sprzecie zamiast jezdzic pewnie *** z ciebie wyrosnie ...
Nic nie poprawaiem (a jest co), ale dobiło mnie to, że skąd on ku*** możę wiedzieć jak ja jeżdzę??? Co ja robię???? Bez kitu.....oby jak najmniej takich ludzi....:/
http://dhcyc.pinkbike.com
a ja tam do pal nic nie mam. ich zasranym obowiazkiem jest pilnowanie porzadku. jesli sie wiec go narusza to wiadomo, ze beda sie czepiac. wiele razy mnie zatrzymywali, ale jeszcze nigdy nie dostalem mandatu, ani co gorsza pala po tylku. wystarczylo odpowiednio poprowadzic rozmowe. smiesza mnie dresiarskie hasla w stylu hwdp i zgrywanie figo fago.