Co myślicie o Scott Voltage?

tomekot
Kontakt:

Co myślicie o Scott Voltage?

Post autor: tomekot »

Niedawno ukradli mi rower i szukam jakiegoś uniwersala na street i dual. Myśle o Scott Voltage YZ1 albo Konie Shred (podobno to dirt?) Chodzi mi o skakanie po murakach jak i hopkach. Może macie coś do zaproponowania w podobnych cenach. Proszę o szybkie odp z propozycjami... Bo bez rowerka wiecie jak jest:[ Dzięki bardzo. Pozdro dla bikerów...
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

bierz koniacza - juz bylo duzo pisane o nim
sikun jestes...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

scott - nie... osprzet (kiera mostek i tak dalej mi nie podpasowuje :] takie xc :D)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
tomekot
Kontakt:

To napiszcie na czym w podobnej cenie najlepiej jeździłoby się street i dirt. A-Gang był świetny, ale mnie nie stać..(na drugiego). Jeździłem dziśna Konie Stuff i do streetu jest do dupy. Może w dualu ok. Poradźcie jaki bike do street/dirt... THX
Krzywy
Kontakt:

nie oraz sie ale jak street i dirt to moze bmx - mniejsze koszta utrzymania... mniej sie psuje a ponoc w tych dyscyplinach sie sprawuje lepiej... :) tylko dobrego bmxa trza wybrac bo ten do flatlandu to chyba w dercie sie nie sprawdzi. ale na bmx sie nie znam wiec niech inni sie wypowiedza :D
www.bikeaction.pl
tomekot
Kontakt:

No ja bym się skłaniał do Scotta. Na Voltage YZ0 jeździ podobno Timo Pritzel. Jeśli to nie ściema to chyba rama jest ok. I tak jak A-gang raczej uniwersal.. Mi bardziej podpasowuje Scott. Obręcze Alex DM18 są ok? Pewnie słabsze ok DM24?.. Pomóżcie
Krzywy
Kontakt:

n mahs ci los - poczytaj osprzet!! mor suntour, czy inny top gun. kiera waska msotek dlugi. geo taka sobie. ogolnie kitowy rower - no niska rama do xc i tyle !
a kona to rasowy rowerek do skakania i katowania jedyne co tam moze pojsc to amor. poszukaj o konie tematow i dowiesz sie dlaczego polecam kone!

alexy - dm18 sa fajne. do dropow z kraweznika i takich tam QRWAA. sam jezdze i juz nie daja rady. ale co poradzic kaski nie mam juz :(
dm24 sa cool.

nie zastanawiaj sie bierz kone.

ps - do wszstkiego = do niczego a agang taki nie jest. scott tak.

END
www.bikeaction.pl
tomekot
Kontakt:

Ok, ok. Masz racje. Piszecie że Shred do streetu też się nadaje. Mi się on podoba, ale jak pojeździłem na Stuffie to on jest kiepski do streetu (ale to inna rama tak?). No już ok. A-Gang był świetny.. Najlepszy i do wszystkiego. Dzięki za opinie Cszyvy. Tylko czy w streecie będzie ok? Już nic więcej nie mówie. Dzieki bardzo.
tomekot
Kontakt:

E N D
ODPOWIEDZ