NORCO
NORCO
Chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie o NORCO! I czy jak by weszlo do polski to czy byscie kupowali te rowerki w cenach katalogowych przeliczonych na zlotówki lub taniej!
Z gory dzienki za odpowiedzi
Z gory dzienki za odpowiedzi
-
- Kontakt:
wiesz w przeliczaniu katalogowym to ceny sa raczej normalne ale ja w koncu nie wiem czy tam sa dolary kanadyjskie czy amer. jesli kanadyjskie to ceny super. ale jak znac polskich dystrybutorow to i tak se narzuca gorke 200% i bedzie to drogi sprzet. ale najlepsi ujezdzaja norco wiec znajda sie tacy co nawet kupia dla szpanu bo widzial goscia na takim rowerze na extreme. beda szly jak kony.
ja kupiłęm NORCO LAUNCH w ZAJEBISTYM stanie bez ŻADNYCH RYS (wiem co pisze) z
rama jest ZAJEBISTA ma w sobie potencjał tylko zamontowac jakis bardzo dobry damper nie zadne DNM tylko manitou albo fox
zakupiłem swoją rame na PINKBIKE od kolesia co sprzedawał kilka takich ram i calościowa cena za rame RAZEM z przesyłką ze stanow wyniosła mnie tylko 2600 PLN!!!!!!! przecież to szok normalnie
ps. zapomnaiełm dodac ze dostałęm rame razem ze sterami jakims napinaczem gild czy coś tam i dwoma różnymi łączeniami do dampera i takie tam.... WSZYSTKO NOWE !!!!
rama jest ZAJEBISTA ma w sobie potencjał tylko zamontowac jakis bardzo dobry damper nie zadne DNM tylko manitou albo fox
zakupiłem swoją rame na PINKBIKE od kolesia co sprzedawał kilka takich ram i calościowa cena za rame RAZEM z przesyłką ze stanow wyniosła mnie tylko 2600 PLN!!!!!!! przecież to szok normalnie
ps. zapomnaiełm dodac ze dostałęm rame razem ze sterami jakims napinaczem gild czy coś tam i dwoma różnymi łączeniami do dampera i takie tam.... WSZYSTKO NOWE !!!!
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
ja powiem tak - co do norkaczy, to sztywniaki nie specjalnie różnią sie od innych ram na rynku, więc pewnie po kilku miechach zachwytu ludzie zaczną o nich mówić tak jak o konie itp.
Najbardziej charakterystyczne wśród ich oferty zawsze były fulle vps, pracują bardzo fajnie, co do wytrzymałosci, jeszcze nie miałem okazji się przekonać czy są jakieś słabe punkty, ale sądząc po różnych źródłach, nie będzie źle. kwestią pozostaje cena...
Najbardziej charakterystyczne wśród ich oferty zawsze były fulle vps, pracują bardzo fajnie, co do wytrzymałosci, jeszcze nie miałem okazji się przekonać czy są jakieś słabe punkty, ale sądząc po różnych źródłach, nie będzie źle. kwestią pozostaje cena...
trzeba czychać w necie na oferte...ja codzienie po 2-3 razy wchodziłem na pinkbike i e-bay i pewnego dnia natrafiłem na swietna oferte zalicytowałem ugadalem sie z kolesiem ze mu kase przesle na konto i mi rame wysle (wiem jest to bardzo ryzykowne) ale koles był sprawdzony...
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)